Homepage  / Vedete româneşti

Alexia Eram își permite orice capriciu la 23 de ani. Și-a cumpărat propria casă și un bolid de lux. Cum a reacționat Andreea Esca atunci când a văzut autoturismul fiicei

Alexia Eram își permite orice capriciu la 23 de ani. Și-a cumpărat propria casă și un bolid de lux. Cum a reacționat Andreea Esca atunci când a văzut autoturismul fiicei
18

de Cristina Țapu,

Alexia Eram, în vârstă de 23 de ani, este fiica Andreei Esca și una dintre cele mai prezente persoane publice pe Instagram. Alexia Eram este creatoare de conținut și are o personalitate jovială, fiind foarte muncitoare. La doar 23 de ani, ea a reușit să-și cumpere din banii proprii mașina la care visa. Iată cum a reacționat Andreea Esca atunci când a aflat că fiica ei a cheltuit 60.000 de euro pentru un bolid de lux!

Cum a reacționat Andreea Esca atunci când Alexia și-a cumpărat un bolid de 60.000 de euro

În luna august a acestui an s-a aflat că Alexia Eram, fiica Andreei Esca, și-a achiziționat personal mașina visurilor sale. Este vorba despre un impresionant BMW M240i, evaluat la 60.000 de euro. Nu a solicitat ajutorul financiar al părinților, așa cum s-ar putea crede, ci a muncit din greu pentru a-și permite să-și cumpere mașina la care visa.

„O altă mașină, la care visam de mult, dar pentru care am avut nevoie de mai mulți bani. Pentru că, în pofida a ceea ce ar putea crede unii, alții, nu mai iau bani de la ai mei din anul 2 de facultate. Iată-mă, așadar, aici, fericită de achiziție”, a transmis la vremea respectivă Alexia Eram.

Aris și Alexia Eram, concurenți la America ExpressIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Alexia Eram are un Golf vechi, la care încă nu a renunțat și la care nici nu plănuiește să renunțe prea curând. Alexia a dezvăluit și care a fost reacția mamei sale atunci când a aflat că și-a cumpărat un autoturism atât de costisitor.

„Îți dai seama că îi plăcea mai mult să rămân pe Golf. Dar mi-am dorit mașina asta, am fost foarte fericită că am putut să mi-o cumpăr singură. Și îmi place, asta contează”, a declarat Alexia Eram, conform Libertatea.

Alexia Eram nu mai depinde financiar de părinții săi

Alexia Eram își construiește propria carieră și își asigură singură traiul, chiar dacă vine dintr-o familie înstărită și ar putea să apeleze oricând la sprijinul financiar al părinților săi.

„Dețin o casă frumoasă, achitată din veniturile mele. Îmi permit să călătoresc în vacanțe, să mănânc în orice restaurant îmi doresc, să-mi petrec timpul așa cum vreau și să-mi cumpăr lucrurile pe care mi le doresc”, a declarat Alexia Eram în trecut.

Ea a studiat la Londra, dar a decis să se întoarcă în țară pentru a-și dezvolta cariera. Fiica Andreei Esca a absolvit University of Creative Arts, obținând o diplomă de licență în domeniul Marketingului, Publicității și Relațiilor Publice în industria modei. Alexia Eram manifestă o pasiune deosebită pentru modă, ceea ce a determinat-o să urmeze această direcție în studiile sale, spre bucuria părinților.

Alexia Eram a ajuns pentru prima dată în cabinetul psihologului la vârsta de cinci ani

Alexia Eram radiază întotdeauna optimism și energie pozitivă, atât în mediul online, cât și la televizor. Cu toate acestea, în viața de zi cu zi, concurenta de la „America Express” se confruntă cu o afecțiune des întâlnită, dar adesea stigmatizată.

În urmă cu aproximativ doi ani, Alexia Eram a declarat că suferă de anxietate, iar pentru a putea gestiona efectele acesteia și înțelege mai bine motivele pentru care a apărut a ales să meargă la psihoterapeut. De altfel, Alexia a mărturisit că avea doar cinci ani atunci când a ajuns pentru prima dată în cabinetului psihologului.

Alexia Eram și Aris Melkior sunt preferații publicului la „America Express”

Alexia și Aris Eram formează una dintre cele mai bune și ambițioase echipe de la „America Express”. Cei doi copii ai Andreei Esca au reușit să câștige simpatia telespectatorilor datorită personalităților plăcute, dar și a educației de care dau dovadă. Mario Fresh, iubitul Alexiei, a dezvăluit care sunt atuurile care o transformă pe aceasta într-o concurentă pur și simplu imbatabilă.

Mai mult decât atât, Mario Fresh a avut numai cuvinte de laudă și la adresa lui Aris, fratele Alexiei și cel care luptă cot la cot cu ea pentru premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro.

„Aris este un Leu adevărat pe care nu îl mișcă absolut nimic, indiferent de situație. De-asta țin să cred că, oricare ar fi circumstanțele, el va fi acela care dă restartul jocului, dacă rezultatul nu este unul favorabil lor. E un bărbat în formare care vrea și TREBUIE să demonstreze ce puteri a dobândit în timp”, a declarat Mario Fresh.

Sursă foto: Instagram Alexia Eram – Antena 1

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton