Homepage  / Vedete româneşti

Cum a reacționat Mircea Baniciu atunci când a aflat că fiica sa este însărcinată: „Are o singură dorință”

Cum a reacționat Mircea Baniciu atunci când a aflat că fiica sa este însărcinată: „Are o singură dorință”
14

de Cristina Țapu,

Ana Baniciu a anunțat recent că este însărcinată în patru luni și că ea și Edy Kovacs vor deveni părinți pentru prima dată. Artista a povestit cum a reacționat tatăl acesteia atunci când a aflat că va fi bunic și a dezvăluit care este cea mai mare dorință a acestuia!

Cum a reacționat Mircea Baniciu atunci când a aflat că fiica sa este însărcinată

Artistul s-a arătat încântat de această veste, întrucât a anticipat într-un fel sau altul acest moment, însă are o singură dorință pe care i-a împărtășit-o și fiicei sale.

418012068_669043985395729_7634338160455474706_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„Tata? Cum să reacționeze? S-a bucurat din suflet, evident, și a fost așa cumva, nu uimit, clar. A zis că se aștepta, că urma treaba asta. Și, ce să zic? A spus că are o singură dorință, să nu îl strige tataie. În rest, poate să facă ce vrea el”, a povestit Ana Baniciu, conform Revistei Viva!

Ana Baniciu a dezvăluit în cursul zilei de 10 ianuarie că este însărcinată. Copilul Anei și al lui Edy Kovacs va fi un băiețel.

Ana a povestit că soțul ei este foarte atent cu ea în această perioadă delicată și încearcă să îi facă viața cât mai ușoară, protejând-o de orice activitate care ar putea fi solicitantă pentru ea.

„Soțul meu este foarte fericit și are grijă de mine… Nu că nu avea grijă și înainte, dar zic că sunt norocoasă în privința asta. Avea grijă și înainte dar acum mai cu seamă. Nu mă lasă să pun mâna pe nicio pungă… Deci, sunt niște luni foarte fericite din viața mea. Sunt protejată. Nu mai car nimic”, povestea Ana Baniciu, conform sursei menționate anterior.

Ana Baniciu și Edy Kovacs vor fi părinții unui băiețel

Ana Baniciu a reușit să țină sarcina secretă timp de patru luni. Miercuri, pe 10 ianuarie, ea le-a comunicat fanilor că va fi mama unui băiețel și a transmis un mesaj emoționant prin intermediul paginii personale de Instagram.

„Noi 3… Am reușit cumva să ținem acest secret mai bine de 4 luni de zile și mi-am dorit din suflet să fiu eu cea care vă dau cea mai importantă veste de până acum! Familia noastră se împlinește. Suntem fericiți, recunoscători și nerăbdători să ne cunoaștem iubirea cea mare… Ne aflăm pe un tărâm nou, necunoscut, dar sunt sigură că ne vom descurca așa cum am făcut-o mereu!”, a transmis Ana Baniciu, pe pagina personală de Instagram.

Sursă foto: Instagram Ana Baniciu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton