Homepage  / Vedete româneşti

Cum a reacționat Kamara după ce s-a spus că din cauza lui Cătălin Măruță nu a fost convocat la „Survivor All Stars”: „Nu s-ar preta la așa ceva”

Cum a reacționat Kamara după ce s-a spus că din cauza lui Cătălin Măruță nu a fost convocat la „Survivor All Stars”: „Nu s-ar preta la așa ceva”

de Cristina Țapu,

Kamara a avut o reacție dură după ce s-a zvonit că din cauza lui Cătălin Măruță nu a mai fost solicitat să participe la „Survivor All Stars”. Iată ce răspuns a oferit artistul, care a dorit să clarifice întreaga situație.

Cum a reacționat Kamara după ce s-a spus că din cauza lui Cătălin Măruță nu a fost convocat la „Survivor All Stars”

Kamara și-a exprimat în repetate rânduri dorința de a reveni în show, însă, din motive neclarificate, nu a fost inclus în distribuția actuală. Speculațiile au apărut, sugerând că absența sa ar putea fi legată de scandalul în care a fost implicat în emisiunea lui Cătălin Măruță, alături de prezentator și Cristi Mitrea.

Într-un interviu acordat pentru Fanatik, Kamara a ținut să facă mai multe precizări și a subliniat că Măruță nu are vreo implicare în decizia producătorilor All Stars de a nu-l invita la „Survivor All Stars”.

„S-a plecat de la emisiunea pe care au am avut-o la Măruță anul trecut. Nu are nicio legătură. Măruță nu are nicio implicare în povestea asta. Măruță nu face castingul la PRO TV, la nicio emisiune.

Mai mult de atât, eu cu Măruță mă știu de peste 20 de ani, de când eram student și în niciun caz Măruță nu ar face așa ceva. Este exclus. Ne știm prea bine și ne înțelegem prea bine. Anii petrecuți prin emisiuni și tot felul de proiecte nu l-ar face să se preteze la așa ceva”, a declarat Kamara, conform sursei menționate anterior.

Kamara și-ar fi dorit să participe la Survivor All Stars

Kamara susține că producătorii știu cel mai bine care este motivul pentru care au decis să nu-l cheme de această dată și a subliniat că are încredere deplină în deciziile lor, chiar dacă nu i-au fost pe plac.

„Eu nu am refuzat. Mi-aș fi dorit să fiu acolo, dar nu am fost selecționat. Ce pot face în această situație? Nu-mi rămâne decât să mă uit și să mă bucur de show. Consider că întotdeauna producătorii știu mai bine ce fac, pe cine aleg. Dacă așa s-a vrut, eu nu am nimic de comentat”, a declarat Kamara, pentru Cancan.

Artistul este de părere că, dacă ar fi participat și la această ediție, s-ar fi descurcat de minune întrucât deține informațiile și aptitudinile necesare pentru a face față oricărui test de supraviețuire, oricât de dificil ar fi acesta.

În același interviu, Kamara a subliniat și care sunt concurenții pe care îi va susține. Jorge și Ștefania Stănilă, cei alături de care a participat la „Survivor” 2023 sunt cei doi faimoși în care Kamara își pune toată încrederea. Ei i-au fost alături pe tot parcursul competiției trecute și solistul crede că, fiecare dintre ei, ar merita premiul cel mare la finalul concursului.

Sursă foto:

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton