Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum a reacționat fostul soț al Franciscăi, după ce TJ Miles a confirmat relația cu solista. Ce crede despre noul cuplu

Cum a reacționat fostul soț al Franciscăi, după ce TJ Miles a confirmat relația cu solista. Ce crede despre noul cuplu

de Alina Stoicescu,

Bogdan Lățescu a avut o primă reacție după ce TJ Miles și-a confirmat relația cu Francisca, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. Cântăreața a divorțat acum câteva luni, după 10 ani de relație.

În decembrie, Francisca și Bogdan Lățescu au semnat actele de divorț. Atunci, au început să apară zvonuri că solista și TJ Miles ar forma un cuplu, însă ei au negat. Recent, în direct în emisiunea „La Măruță”, fostul concurent de la Survivor România a confirmat povestea de dragoste cu Francisca. Fostul soț al cântăreței a avut prima reacție după ce a aflat de cel mai nou cuplu din showbiz, scrie fanatik.ro.

Este treaba lor, îți spun sincer. Nu mă interesează absolut deloc. Nu am nimic de declarat despre noua ei relație. Eu sunt un om divorțat. Din luna octombrie nu mai am nimic de-a face cu ea. Eu sunt foarte ok pe plan personal. Repet, e fix treaba lor”, a fost prima reacție a lui Bogdan Lățescu, în ceea ce privește relația dintre Francisca și TJ Miles.

TJ Miles și Francisca și-au confirmat relația

Luni, solista Francisca și influencerul TJ Miles au venit în platoul emisiunii La Măruță și au dat cărțile pe față! Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Fosta soție a luptătorului MMA Bogdan Lățescu a mărturisit sentimentele pe care le-a purtat dintotdeauna lui TJ Miles.

„O chimie între noi a existat întotdeauna. E un personaj din showbiz cu care am avut o chimie foarte bună”. Astfel, a apărut o întrebare naturală: „Motivul divorțului tău a fost faptul că te-ai îndrăgostit de TJ?”.

Fără să stea pe gânduri, vedeta a negat: „În niciun caz. Dacă undeva e foarte bine, nu este loc de altcineva. Lucrurile s-au întâmplat natural”, a spus Francisca.

TJ Miles, despre iubita lui: „Când am văzut-o, a fost o chestie wow”

Mai mult decât atât, fostul concurent Survivor a fost cât se poate de deschis în declarațiile lui despre actuala sa iubită. „Când am văzut-o, a fost o chestie wow. Două suflete s-au întâlnit, dar drumul era lung. În momentul în care am întâlnit-o, nu știam că e măritată. Am aflat pe parcurs și m-a făcut să mă gândesc de 5000 de ori dacă asta este ceva ce vreau să fac, dar doi oameni care sunt destinați să fie împreună… orice ar fi, se întâmplă!”, a spus acesta.

Cei doi îndrăgostiți au povestit și despre momentul în care au decis să formeze un cuplu: „În Bali s-au oficializat lucrurile. A fost un drum greu pentru noi”, a declarat TJ Miles.

Vedeta și-a mărturisit frica de a-i întâlni părinții iubitei sale: „Cred că vor să mă omoare!”.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton