Homepage  / Vedete româneşti

Cum a reacționat fiul Ralucăi Bădulescu atunci când a aflat că mama sa are un cont de OnlyFans: „Nu mă apuc să dau explicații”

Cum a reacționat fiul Ralucăi Bădulescu atunci când a aflat că mama sa are un cont de OnlyFans: „Nu mă apuc să dau explicații”
13

de Cristina Țapu,

Raluca Bădulescu a anunțat recent, spre surprinderea tuturor, că și-a făcut un cont pe o platformă destinată adulților. Decizia sa a fost discutată de către fanii Ralucăi. Iată cum a reacționat fiul vedetei atunci când a aflat că mama sa se pozează în ipostaze provocatoare contra cost.

Cum a reacționat fiul Ralucăi Bădulescu atunci când a aflat că mama sa are un cont pe OnlyFans

Anunțul că Raluca Bădulescu și-a creat un cont pe OnlyFans, o platformă destinată exclusiv adulților, i-a surprins pe o parte dintre fanii ei, dar nu și pe cei care o cunosc bine. Fosta jurată de la „Bravo, ai stil!” este recunoscută pentru curajul ei de a se exprima deschis și fără inhibiții, iar alegerea de a contribui la această platformă este o extensie firească a stilului său nonconformist. Raluca Bădulescu a explicat că decizia de a-și deschide un cont pe OnlyFans nu a fost un „mare act de curaj”, ci un pas natural în explorarea propriilor dorințe și limite.

Raluca Badulescu Bravo, ai stil_Kanal DIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Nu e vorba de curaj foarte mare, ci o altă metodă creativă de a te exprima. Depinde foarte mult de contentul pe care îl postezi, știi? Fiecare are o altă metodă de exprimare, la fel ca pe Instagram sau alte rețele de socializare. Depinde de ce vrei să exprimi. Este o altă latură a personalității mele, sunt lucruri care sunt ca o continuare firească a ținutelor pe care le purtam, în general, a discursului meu. Nu sunt chestii ieșite din comun. Fiecare om este liber să posteze pe orice fel de platformă orice fel de content vrea. Toți content-creatorii au un anumit specific”, a declarat Raluca Bădulescu, conform Fanatik.

Fiul Ralucăi Bădulescu, în vârstă de 22 de ani, a aflat despre dorința mamei sale de a poza provocator pe OnlyFans și se pare că nu este deloc deranjat de această decizie, din contră. De altfel, Raluca susține că a primit multe mesaje de felicitări din partea celor care i-au apreciat gestul curajos.

„Evident că fiul meu e la fel de open-minded ca mine. Fiul meu are 22 de ani. Sinceră să fiu, nu văd legătura în niciun fel de context din partea nimănui, pentru că are 22 de ani. Aici nu vorbim, știi că am mai văzut discuția asta pe Instagram și am mai primit astfel de întrebări cărora nu le-am răspuns, că nu mă apuc acum eu să dau explicații pe rețelele de socializare. Suntem adulți cu toții”, a declarat Raluca Bădulescu atunci când a fost întrebată ce părere are fiul său despre faptul că ea și-a creat un cont de OnlyFans.

Raluca Bădulescu are o relație cu Rareș Grigore, un medic cu 20 de ani mai tânăr decât ea

Raluca Bădulescu și Rareș Grigore trăiesc o poveste de dragoste de peste doi ani. Cei doi au atras atenția publicului atât prin diferența de vârstă de 20 de ani, cât și prin carierele lor: ea este o personalitate media de succes, iar el este un tânăr medic rezident. 

Raluca l-a cunoscut pe Rareș la scurt timp după divorțul de fostul său soț, Florin Stamin, iar povestea lor de dragoste a început brusc. Deși au fost criticați pentru relația lor, iată că legătura dintre Raluca și Rareș pare să fie una cât se poate de serioasă. Mai mult decât atât, Raluca nu exclude să îmbrace din nou rochia de mireasă!

Sursă foto: Instagram

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton