Homepage  / Vedete româneşti

Ce răspuns a oferit Eva Măruță după ce a fost criticată pentru rolul din „Tati part-time”. Bromania a făcut totul public

Ce răspuns a oferit Eva Măruță după ce a fost criticată pentru rolul din „Tati part-time”. Bromania a făcut totul public
19

de Cristina Țapu,

Filmul „Tati part-time”, în care fiica lui Cătălin Măruță deține un rol important a apărut în cinematografe și a împărțit opinia publică în două. Unii internauți nu au evitat să folosescă cuvinte dure la adresa Evei și au subliniat că aceasta a ajuns în lumea cinemtografiei nu datorită talentului real, ci a părinților.

Cum a reacționat fiica lui Cătălin Măruță atunci când a aflat comentariile despre filmul „Tati part-time”

Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a primit un val de critici din partea internauților, iar Cătălin Măruță, precum și Alex Bogdan și Matei Dima s-au văzut nevoiți să intervină pentru a pune capăt situației.

Pe contul personal de Instagram, Bromania a distribuit un clio video ca răspuns la comentariie pline de răutate care circulă în mediul online și care facă refereirela faptul că Eva beneficiază de un asemenea succes prin prisma faptului că părinții ei sunt persoane publice, iubite de o mulțime de oameni, nu pentru că ar avea un talent real.

catalin-maruta-si-andra-au-reactionat-dupa-ce-fiica-lor-a-fost-criticata-pentru-rolul-din-tati-part-time-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

În scena cu pricina, Cătălin Măruță, Alex Bogdan și Matei Dima citesc o parte dintre comentariile primite despre interpretarea Evei. Atunci când aceasta sosește în cadru și îi întreabă ce au scris, toți îi spun Evei doar despre comentariile pozitive, iar copila exclamă fericită: „Știam eu că oamenii sunt buni!”

„Încă o mizerie de film”, „Nu mai sunt actori ca pe vremuri. Se răsucesc monștrii sacri în mormânt”, „Ia uite, numai copiii de vedete pot să prindă roluri. Până când mai merge nepotismul?”.

Hei, ce faceți acolo? 

Hei, uite citeam comentariile la film, la Tati part time. Lumea se bucură, e super tare. De-abia așteaptă lumea să vină la film. 

Și ce zice lumea despre mine? 

De bine, normal. Doamne! Te laudă. Românii nu sunt frustrați. Au zis că ești un copil minunat, Eva, și că joci foarte bine. Cum ar vorbi urât despre un copil?

Știam eu că oamenii sunt buni. 

Cei mai buni. Mai ales românii”, a fost discuția pe care Matei Dima a ales să o distribuie în mediul online.

Andra a fost afectată de comentariile răutăcioase pe care le-a primit Eva

Cătălin Măruță a citit comentariile și a decis să ia atitudine. Prezentatorul și-a susținut fiica și a pus la zid modul în care unele persoane s-au raportat la prestația copilei.

Observând că situația a devenit mai intensă, Cătălin Măruță a distribuit un articol proaspăt apărut în presă și a dorit să transmită un mesaj pe pagina sa personală de Facebook.

Andra a recunoscut că a fost afectată de comentariile la adresa fiicei sale, Eva. Prin urmare, a dorit să exprime recunoștința față de cei care o susțin și apreciază munca și eforturile depuse de Eva.

Sursă foto: Instagram Tati part-time

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton