Homepage  / Vedete româneşti

Cum a reacționat Dan Negru atunci când i s-a propus să candideze pentru primăria Timișoarei. Prezentatorul conduce în sondajele de opinie

Cum a reacționat Dan Negru atunci când i s-a propus să candideze pentru primăria Timișoarei. Prezentatorul conduce în sondajele de opinie
16

de Cristina Țapu,

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați prezentatori din România. Cu o carieră în domeniu de peste două decenii, Dan Negru a reușit să câștige simpatia publicului. Originar din Timișoara, Dan a dezvăluit recent că a primit propunerea de a candida pentru postul de primar al acestui oraș. Iată care a fost răspunsul său.

Cum a reacționat Dan Negru atunci când i s-a propus să candideze pentru primăria Timișoarei

Dan Negru a dezvăluit că a primit propunerea de a se înscrie în cursa electorală din partea a trei partide diferite, însă răspunsul pe care l-a oferit a fost unul negativ.

Prezentatorul nu are intenția de a intra în sfera politică, deși este interesat de problemele sociale și culturale din România. Dan Negru a crezut inițial că propunerea de a candida a fost o farsă, atât de ireală i se părea ideea.

dan negruIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Mi s-a oferit ocazia de a candida, dar sincer, nu voi intra niciodată în politică. Nu mă interesează, nu doresc să particip la discuții pe această temă. Sunt pur și simplu un om de televiziune, și nu văd ce aș căuta în lumea politică. Nu am competențele necesare, nu mă atrage, și pur și simplu nu vreau. Plus că prefer lumea relaxată a showbiz-ului.

Trebuie să recunosc, am fost abordat de aproximativ trei partide importante din Timișoara. Sincer, am crezut că este o glumă, că mă filmează cu camera ascunsă.

Având în vedere farsele pe care le-am realizat în emisiunea Plasa de Stele la Antena 1, am crezut că sunt victima unei farse similare. Am căutat chiar camere ascunse și i-am întrebat dacă este o glumă, dar se pare că erau reprezentanți serioși ai partidelor respective„, a povestit Dan Negru, conform Click!

Dan Negru este în topul preferințelor locuitorilor din Timișoara

Negru a subliniat că se află în fruntea sondajelor de popularitate din Timișoara, însă a evidențiat distincția dintre notorietate și aptitudinile esențiale pentru o carieră politică. El este de părere că nu are aptitudinile necesare pentru a intra în sfera politică și a subliniat că preferă să profeseze în domeniul în care a demonstrat, până în prezent, că poate avea rezultate deosebite.

„Partidele fac sondaje în Timișoara și am văzut că sunt pe primul loc în ceea ce privește notorietatea, dar nu în ceea ce privește intenția de vot. Profesionalismul este un alt lucru. Sunt recunoscător oamenilor că mă urmăresc la Jocul Cuvintelor, dar sincer, nu aș ști să conduc nici măcar un tramvai.”, a concluzionat acesta.

Cu ce s-a ocupat Dan Negru înainte să devină celebru

Înainte de a fi om de televiziune, Dan Negru a cochetat o perioadă cu contabilitatea. A abosolvit un liceu cu profil economic și, chiar înainte de a intra la facultate, s-a angajat în domeniu.

Înainte de a-și începe cariera în televiziune, el a fost contabil la Spitalul „Victor Babeș” timp de un an. În 1991, el a debutat în radio, lucrând la Radio Timișoara, și din anul 1994, a început să-și desfășoare activitatea la TVR.

Din 2000, Dan Negru a fost angajat la Antena 1 timp de mai bine de două decenii. Munca sa l-a propulsat în topuri și astfel el a fost inclus în „Top Host European Broadcast” pentru capacitatea de a prezenta simultan emisiuni internaționale de succes în două țări: România și Republica Moldova.

Sursă foto: Instagram Dan Negru

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton