Homepage  / Vedete româneşti

Cum a reacționat Florin Dumitrescu când a aflat cu cine a fost înlocuit la Chefi la cuțite: „Dacă nu răspund, nu înseamnă că nu văd”

Cum a reacționat Florin Dumitrescu când a aflat cu cine a fost înlocuit la Chefi la cuțite: „Dacă nu răspund, nu înseamnă că nu văd”
15

de Cristina Țapu,

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au fost înlocuiți în emisiunea „Chefi la cuțite" de alți patru bucătari profesioniști. Noul juriu este format din Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ștefan Popescu și Orlando Zaharia, o schimbare anunțată oficial de producătorii competiției.

Fanii emisiunii nu au privit cu ochi favorabili această schimbare și au dorit să îi informeze pe foștii jurați despre mutarea făcută de postul TV, chiar dacă toți erau conștienți că vor fi înlocuiți. Florin Dumitrescu a reacționat într-un mod ciudat, după ce a primit mai multe mesaje din partea fanilor.

Cum a reacționat Florin Dumitrescu după ce a aflat cine l-a înlocuit la Chefi la cuțite

Emisiunea „Chefi la cuțite” are parte de patru noi jurați: Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ștefan Popescu și Orlando Zaharia! Vestea nu a fost întâmpinată cu entuziasm de mulți dintre telespectatorii competiției, comentariile nefavorabile sugerând că show-ul va avea de suferit fără prezența lui Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

Cine sunt noii jurați de la Chefi la cuțiteIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Controversa nu se axează doar pe calificările și experiența în bucătărie a noilor jurați, ci mai ales pe faptul că aceștia nu sunt la fel de carismatici, susțin internauții. Există și voci care susțin că noii bucătari nu ar trebui să fie judecați atât de aspru.

Pe de altă parte, există și persoane care au transmis diverse mesaje către paginile oficiale ale fostelor vedete Antena 1. Florin Dumitrescu a fost inundat cu numeroase comentarii la postările sale referitoare la modificările aduse de producția „Chefi la cuțite” în cadrul competiției. Cheful a preferat să păstreze distanța de controversele iscate și a scris, în schimb, un mesaj plin de subînțeles.

mircea-radu-reactie-dura-dupa-ce-bontea-scarlatescu-si-dumitrescu-au-refuzat-sa-mai-filmeze-pentru-chefi-la-cutite-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 15

„Gânduri de azi:

  • salut cu respect ziua de luni, trezit cu noaptea în cap și ambiție cât să ajungă încă vreo 30 de ani de acum încolo
  • dacă nu răspund, nu înseamnă că nu văd. Dacă văd, nu înseamnă că trebuie să reacționez. Dar gândul meu e bun și pașnic, pentru că așa am fost educat!
  • am gustat azi dintr-o lecție frumoasă a ospitalității alături de proprietarul de la Ublo, un loc drăguț, cu un om fain la butoane.
  • încă mă gândesc cum să fac să recuperez niște datorii, mai ales că vin sărbătorile!
  • voi fi alături de fratele meu Cătălin Scărlătescu pe 13 decembrie la o lansare importantă pentru familia noastră!
  • Sănătate vouă și nu uitați: Gătește cu mine și Românește. Punct și de la capăt sunt în promoție. Mulțumesc”, a fost mesajul lui Florin Dumitrescu.

Cine sunt noii membri ai juriului Chefi la cuțite

Ștefan Popescu, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Alexandru Sautner sunt vedetele sezonului cu numărul 13.

Acești experți în arta culinară vor aduce o perspectivă proaspătă în competiție și vor captiva publicul cu experiența și creativitatea lor. Decizia de a aduce înlocuitori pentru juriul anterior a fost luată rapid, demonstrând hotărârea Antenei 1 de a menține un nivel înalt de divertisment și competiție în emisiunea „Chefi la cuțite”.

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton