Homepage  / Vedete româneşti

Cum a reacționat bunica lui Cătălin Bordea când a aflat de divorțul comediantului. „Nici nu pot să reproduc”

Cum a reacționat bunica lui Cătălin Bordea când a aflat de divorțul comediantului. „Nici nu pot să reproduc”
11

de Roxana Mirea,

Cătălin Bordea și-a deschis sufletul și a vorbit despre despărțirea de fosta lui soție, Livia. Divorțul a fost o lovitură cruntă pentru el, dar a fost de-a dreptul șocat atunci când a aflat că femeia alături de care voia să trăiască toată viața are o relație cu așa-zisul lui prieten, Spike. Recent, Cătălin Bordea a dezvăluit ce reacție șocantă a avut bunica lui atunci când a aflat de divorțul lui.

Ce a spus bunica lui Cătălin Bordea despre divorțul lui de Livia 

În urmă cu câteva luni, Cătălin Bordea și Livia au divorțat de comun acord, la notar. Ulterior, s-a aflat că Livia are o relație cu Spike, care era ca un frate pentru comediant. Acum, Cătălin Bordea face terapie și a găsit puterea să vorbească deschis despre perioada grea prin care a trecut. Recent, el a dezvăluit ce i-a spus bunica lui, femeia care l-a crescut, atunci când a aflat de divorțul de Livia.  

„Nici nu pot să reproduc la televizor ce a zis. Bunica mea are încă gândirea aia de la țară, care «Hai, lasă, un drac mort… o casă nouă», nu știu ce, zicale de-ale ei. Și acum bunica mea a zis-o foarte drăguț «Bă, având în vedere că mama ta a avut 5 căsnicii, unchiul tău 3, tu una, mai ai să-i ajungi, ești majoretă pe lângă restul din familia asta, stai liniștit că ești în urmă»”, a spus Bordea, potrivit Wowbiz. 

Ce a spus bunica lui Cătălin Bordea despre divorțul lui de Livia  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Cătălin Bordea, despre relația cu foștii socri 

Cătălin Bordea a făcut o serie de declarații și despre relația pe care a avut-o cu părinții Liviei, foștii lui socri. Comediantul a spus că îi considera ca pe părinții lui și că, deși nu mai vorbesc acum, le-a spus că dacă vreodată vor avea nevoie de ajutorul lui, să apeleze fără nicio reținere.  

„Nu (n.r. – nu mai vorbește cu părinții ei și nu a avut o discuție cu aceștia). N-au nicio vină. Nu am vorbit absolut deloc. Ce să vorbești? Singura chestie pe care le-am zis-o la un moment dat a fost «Cum am iubit-o pe femeia asta, v-am iubit și pe voi ca pe părinții mei, adică dacă aveți vreodată nevoie de ceva, spuneți-mi că nu sunt dement». 

Totdeauna o să le mulțumesc că m-au primit în familia aia atât de minunat și atât de mișto și avem niște amintiri absolut minunate. Le spuneam «tată» și «mamă» și am simțit că mă iubesc. Am trăit Crăciunul și Paște pe care nu le-am avut acasă, cu ei, și mi-au fost și tată și mamă și mi-au creat niște amintiri extraordinare, pentru că înainte respingeam orice însemna sărbătoare, orice însemna pom de Crăciun. Ei au reușit să facă asta pentru mine și o să le mulțumesc toată viața”, a declarat Cătălin Bordea, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit sursei citate mai sus. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton