Homepage  / Vedete româneşti

Cum a petrecut Andreea Esca de ziua ei. Ce mesaj emoționant i-a dedicat fiica sa, Alexia Eram

Cum a petrecut Andreea Esca de ziua ei. Ce mesaj emoționant i-a dedicat fiica sa, Alexia Eram
12

de Roxana Mirea,

Andreea Esca a împlinit frumoasa vârstă de 52 de ani, joi, 29 august 2024. Prezentatoarea Știrilor de la Pro TV s-a sărbătorit în Grecia, alături de cele mai importante persoane din viața ei. Copiii săi, Alexia și Aris Eram, i-au făcut cea mai frumoasă surpriză încă de miercuri.  

Andreea Esca a împlinit 52 de ani 

Andreea Esca a împlinit 52 de ani și se sărbătorește în Grecia, la mare și la soare, departe de România. Vedeta de la Pro TV este extrem de fericită să îi aibă alături pe cei dragi. Prezentatoarea Știrilor de la Pro TV i-a avut alături pe soțul ei, Alexandre Eram, pe copiii lor, Alexia și Aris Eram, dar și pe câțiva prieteni apropiați. Andreea Esca a publicat o serie de imagini în care a prezentat modul în care și-a sărbătorit ziua de naștere.  

„Life Goes On. Vă mulțumesc tuturor celor care sunteți parte din viata mea si mi-o faceți VIE!” a scris Andreea Esca pe Instagram.  

La mulți ani celei mai bune mame și Fecioare! Celei care mi-a dat viață și m-a învățat cum să o trăiesc! Te iubesc!” este mesajul emoționant transmis de Alexia Eram pentru mama ei.  

Andreea Esca a împlinit 52 de ani  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Alexia și Aris Eram, surpriză pentru Andreea Esca 

Andreea Esca se obișnuise cu ideea că, anul acesta, nu îi va avea alături de ea pe copiii ei, însă Aris și Alexia au avut alt plan. Cei doi s-au decis să îi facă o super surpriză mamei lor, așa că s-au urcat în avion și au aterizat în Grecia încă de ieri. Au luat un buchet de flori și au apărut în fața Andreei Esca. Vedeta a fost extrem de fericită să îi vadă acolo, deși nu se aștepta deloc la o asemenea surpriză. 

„Astăzi am zburat în Grecia că să îi facem mamei surpriza de a fi cu ea, de ziua ei. Așa că am plecat cu Aris dimineața, am avut câteva peripeții pe drum, dar am ajuns în timp. Este prima data, când mama nu și-a dat seama de ce îi pregătisem. De altfel, se vede clar din reacția ei. Acum așteptăm împreună 29 august! Te iubim️!”, a scris Alexia Eram pe Instagram.    

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton