; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum a petrecut Alex Velea de ziua lui

16 May 2013

Alex Velea şi-a celebrat ziua de naştere cu o petrecere de zile de mari, dar şi cu o dublă lansare: de site şi de single.

Smiley, Sore, Giulia, Brighi, Speak, Mihai Ristea, Radio Killer, Don Baxter, Jazzy Jo, Pacha Man, Cabron şi alţi prieteni apropiaţi ai HaHaHa Production, printre care Antonia, Puya, Corina şi CRBL au fost invitaţii lui Alex Velea la ziua lui de naştere (artistul a împlinit 29 de ani pe 13 mai).

Aceştia i-au făcut numeroase surprize şi i-au cântat La mulţi ani!', iar cântăreţul le-a făcut cadou noul său single, E marfă tare', despre care a declarat: Piesa asta e o explozie de energie, mai mult ca sigur o să rupă difuzoarele şi o să ia cu asalt toate plajele'.

Am împlinit 29 de ani ieri. 29 de ani plini de vise, împliniri, bucurii, 29 de ani plini de muncă şi de satisfacţiile care vin odată cu aceasta, 29 de ani de iubire, în care am ajuns să am o familie mare şi fericită. Petrecerea de aseară a fost una plină de emoţii, la care m-am revăzut cu cei mai dragi oameni, am fost surprins plăcut dintr-o secundă într-alta, în care am zâmbit neîncetat şi am râs cu poftă', a zis artisul.

Pentru a vedea fotografii de la petrecerea aniversară a lui Alex Velea, puteţi intra pe: http://www.alexvelea.com/ro/de-ziua-mea-e-marfa-tare/.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare