Homepage  / Vedete româneşti

Cum a început povestea de dragoste dintre Theo Rose și Anghel Damian. Cine a făcut primul pas: „Am stat să calculez lucrurile”

Cum a început povestea de dragoste dintre Theo Rose și Anghel Damian. Cine a făcut primul pas: „Am stat să calculez lucrurile”
7

de Cristina Țapu,

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de aproximativ doi ani, iar împreună au un băiețel superb pe nume Sasha, care a venit pe lume în luna iunie 2023. Artista a vorbit, în cadrul podcastului moderat de către Anamaria Prodan, despre cum a început povestea lor de dragoste.

Cum a început povestea de iubire dintre Theo Rose și Anghel Damian

Faptul că Anghel Damian și Theo Rose erau implicați în alte relații înainte de a se îndrăgosti nu mai este un secret pentru nimeni. Regizorul serialului „Clanul” a avut o relație discretă timp de 9 ani cu Lia Bugnar, o scenaristă care este cu 23 de ani mai în vârstă decât el. Pe de altă parte, Theo Rose avea o relație de 5 ani cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin.

theo-rose-primele-imagini-cu-sasha-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Participând la podcastul Anamariei Prodan, Theo Rose a admis că a simțit o chimie puternică cu celebrul regizor, dar că nu au explorat complet sentimentele încă de la început. De asemenea, artista a dezvăluit că s-a despărțit de partenerul ei la scurt timp după ce Anghel Damian i-a comunicat că nu mai este într-o relație cu Lia Bugnar.

„A durat mult până să fim împreună, pentru că până am început filmările, de la castingul pe care l-am avut, au fost câteva luni în care nu s-a întâmplat nimic, nu ne-am văzut, după care am început repetițiile și filmările și tot așa nu s-a întâmplat nimic. Atunci când s-a întâmplat totul a fost ceva nevorbit.

Era o chestie din ochi între noi doi. Eu o perioadă am încercat să fug de lucrul ăsta. Sunt o fată cu picioarele pe pământ, am mai zis asta, nu mă bag cu capul înainte, am stat să calculez lucrurile, să nu fac vreo prostie, nu am vrut să stric nicăieri nimic. Era o tensiune între noi doi care se simțea, am încercat să stau departe să nu se mai simtă nimic, iar într-o zi el a venit la mine și mi-a zis că el a terminat relația (cu Lia Bugnar – n.r) fără să știe dacă eu vreau să fiu cu el sau nu. După care am terminat și eu relația pe care o aveam și am fost împreună”, a povestit Theo Rose, în cadrul podcastului moderat de către impresara Anamaria Prodan.

Theo Rose și Anghel Damian se vor căsători în vara anului 2024

Theo Rose, în vârstă de 26 de ani, a avut un parcurs fulminant în industria muzicală din România și pare să fie făcută pentru a apărea la televizor. Pe scenă, în concerte, emisiuni sau seriale, Theo Rose strălucește și dă dovadă de versatilitate și multă carismă. 

Theo are doar cuvinte de laudă la adresa celui care îi va deveni soț și consideră că Anghel Damian este cel mai inteligent și tandru bărbat pe care l-a cunoscut. Artista este impresionată de inteligența lui Anghel Damian și recunoaște că fiecare zi în preajma acestuia este un motiv de bucurie. Cei doi formează o echipă și în viața personală și în cea profesională și totul pare să le meargă ca pe roate.

Sursă foto: Instagram Theo Rose – PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton