Homepage  / Vedete româneşti

Cum a început povestea de iubire dintre Jador și Oana Ciocan. Războinica s-a mutat cu artistul a doua zi după ce l-a cunoscut

Cum a început povestea de iubire dintre Jador și Oana Ciocan. Războinica s-a mutat cu artistul a doua zi după ce l-a cunoscut
9

de Cristina Țapu,

Jador a fost concurent la Survivor All Stars și a părăsit competiția după ce a fost descalificat pentru că a încălcat mai multe reguli clare. Revenit în România, el a fost invitat în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță pentru a discuta despre experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană. Artistul a povestit și cum a început idila dintre el și Oana Ciocan.

Cum a început povestea de dragoste dintre Jador și Oana Ciocan

Jador a surprins o țară întreagă atunci când a decis să o ceară în căsătorie pe Oana Ciocan, în cadrul emisiunii Survivor All Stars. Telespectatorii s-au întrebat cum a început povestea de dragoste dintre cei doi, iar artistul a oferit răspunsul în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Oana Ciocan și Jador s-au întâlnit la vizita medicală pentru Survivor All Stars, iar artistul a confundat-o inițial pe Războinică cu una dintre asistente. Oana a fost fermecată de carisma lui Jador, iar de aici până la înfiriparea unei idile nu a mai fost decât un pas.

Oana Ciocan s-a mutat împreună cu Jador a doua zi după ce s-au cunoscut, conform artistului, așadar sentimentele dintre ei au evoluat rapid, iar artistul nu a mai stat pe gânduri și a cerut-o în căsătorie!

„A trebuit să fac această vizită medicală alături de o parte din Războinici. Când am ajuns acolo eram nedormit de 10 zile și era Oana acolo, în fața mea. Eu am crezut că e o asistentă sau ceva. Și am aflat ulterior că ea a fost la Survivor. Am intrat acolo cu Războinicii, am făcut glume, că ea părea super îndrăgostită. Și i-am zis, ‘Treci!’. A doua zi s-a mutat cu mine.

Jador a cerut-o in casatorie pe Oana Ciocan (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Am și poză de la prima întâlnire. Eu știam că ea va fi cu mine. Am avut și eșecuri în iubire. Au mai fost fete de care am fost îndrăgostit. Oana este o fată super. Eu, jăvrelul de om, nu merit o așa fată bună. Eu chiar am o părere proastă despre mine uneori”, a povestit Jador, în emisiunea lui Măruță.

Ce diferență de vârstă există între Jador și logodnica sa, Oana Ciocan

Oana Ciocan a împlinit vârsta de 26 de ani în septembrie 2023, ceea ce înseamnă că este cu doi ani mai tânără decât artistul.

Participarea la Survivor nu i-a adus Oanei doar notorietate pe internet, ci și câștiguri substanțiale. Potrivit informațiilor de pe cancan.ro, Oana Ciocan, noua iubită a lui Jador, a primit 15.000 de euro de la Pro TV pentru sezonul din 2022.

De asemenea, Oana Ciocan și Jador par să împărtășească nu doar o poveste de iubire, ci și credința în Dumnezeu.

Artistul și-a exprimat dorința de a avea în bagaj Biblia în timpul competiției din Republica Dominicană, iar Războinica a inclus în descrierea paginii sale de Instagram versetul 54:17 al lui Isaia.

Sursă foto: Pro Tv

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton