Homepage  / Vedete străine

Cum a fost surprinsă Madonna de paparazzi, la miezul nopții, cu doar trei zile înainte de a începe turneul „Celebration”

Cum a fost surprinsă Madonna de paparazzi, la miezul nopții, cu doar trei zile înainte de a începe turneul „Celebration”
7

de Redactia Tvmania,

Madonna a renăscut după cea mai mare cumpănă din viața ei, când a văzut moartea cu ochii. În luna iunie, artista a fost internată la terapie intensivă și intubată, din cauza unei grave infecții, dar acum tocmai se pregătește să revină pe scenă, într-un turneu de mare amploare. Cum a fost surprinsă diva de paparazzi cu doar 3 zile înainte de concertul de la Londra.

Madonna a arătat vizibil obosită și slăbită marți nopte (10 octombrie), în timp ce se întorcea la hotelul ei din Manchester, după o repetiție de opt ore pentru concertul din 14 octombrie, de la Londra, notează Daily Mail. Astfel, sâmbăta aceasta, vedeta va da startul turneului european „Celebration”, amânat din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în vară.

Ajutată să meargă de un însoțitor, care o ținea, protector, de umeri, artista cel mai probabil abia aștepta să se odihnească în camera de hotel, după repetițiile epuizante, mai ales că ceasul trecuse de miezul nopții.

Madonna, de nerecunoscut la Premiile Grammy 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Îmbrăcată cu un cardigan supradimensionat și pantaloni largi, solista și-a ascuns privirea în spatele ochelarilor de soare, dar le-a zâmbit fanilor care o așteptau în fața hotelului, să o salute.

Madonna a reprogramat concertele din turneul „Celebration”

Madonna a închiriat AO Arena din Manchester, pentru repetițiile finale, primul ei concert fiind la O2 Arena din Londra, pe 14 octombrie. Ea nu va avea însă acces pe stadionul respectiv până vineri, din cauza concertului trupei Blink 182, care are loc în același loc, mai scriu jurnaliștii britanici.

Turneul european al Madonnei va începe la Londra, pe 14 octombrie, înainte de a se opri la Paris, la Accor Arena, pe 19 şi 20 noiembrie. Turneul va continua la Barcelona, Lisabona, Milano şi Berlin, înainte de a se încheia la Londra, pe 6 decembrie. Concertele sale americane vor începe pe 13 decembrie, în Brooklyn.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Madonna a ajuns de urgență la spital. Apropiații sunt în continuare foarte îngrijorați

Citește și: Madonna, un nou mesaj după ce a avut probleme de sănătate. Ce le-a transmis fanilor. „Cât de norocoasă sunt”

Citește și: Madonna, internată la terapie intensivă. Cu ce problemă gravă de sănătate se confruntă artista

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton