; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum a fost surprinsă Deva Cassel, fiica cea mare a Monicăi Bellucci, în Portofino (2)

Cum a fost surprinsă Deva Cassel, fiica cea mare a Monicăi Bellucci, în Portofino

11 July 2021

Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și a lui Vincent Cassel, se află în centrul atenției în această perioadă. După ce a apărut pe coperta celebrei reviste Vogue, tânăra de 17  ani a atras toate privirile atunci când a ieșit la plimbare pe străduțele din Portofino. Acum în floarea adolescenței, Deva a moștenit-o de la mama sa, scrie libertateapentrufemei.ro.

La 17 ani, Deva Cassel este obișnuită deja să aibă pe urmele ei mai mulți paparazzi. Recent, adolescenta a fost fotografiată în Portofino, acolo unde a filmat o reclamă pentru un parfum al unei celebre case.

Fata Monicăi și a lui Vincent a purtat o rochie scurtă, plină cu flori și era toată numai un zâmbet. Înaltă, brunetă, cu părul lung, Deva pare să fie copia celebrei sale mame.

 Vezi galeria foto >

 

Deva Cassel și Monica Bellucci pe coperta revistei Vogue

Zilele trecute, Deva a apărut și pe coperta revistei Vogue alături de mama ei, Monica Bellucci. Coperta a fost postată de mândra mamă pe contul ei de Instagram.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Monica Belluci și Vincent Cassel au format un cuplu timp de 18 ani și au fost căsătoriți timp de 14 ani. Cei doi actori au divorțat însă în 2013, iar cele două fete ale cuplului – Deva și Leonie (11 ani) – au rămas în grija mamei.
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare