; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Meghan Markle

Cum a fost surprinsă Meghan Markle pe străzile din Los Angeles. Soția lui Harry nu era singură!

23 April 2021

Meghan Markle, însărcinată cu al doilea copil, a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din Los Angeles. Soția prințului Harry nu era singură! 

Este pentru prima oară de la moartea prințului Philip, când Ducesa de Sussex iese în public. Meghan Markle a fost surprinsă în compania fiului ei, Archie, care pe 6 mai va împlini 2 anișori. Burtica lui Meghan este și ea vizibilă având în vedere că în vară va aduce pe lume o fetiță. 

 Soțul ei, prințul Harry, s-a întors deja în Statele Unite, după ce weekendul trecut a participat la funeraliile bunicului său, ducele de Edinburgh. A fost pentru prima oară când Harry s-a revăzut cu familia regală de la plecarea lui din Marea Britanie de acum un an. În prezent Harry este nevoit să stea în carantină timp de 10 zile. 
În fotografiile surprinse de paparzzi Meghan Markle poartă o ținută lejeră, ținându-l în brațe pe fiul ei. 
 

Lui Harry i-a fost teamă să îi lase singuri pe Meghan și Archie

O sursă a dezvăluit pentru publicația People că prințului Harry i-a fost teamă să o lase singură pe soția sa însărcinată cu al doilea copil, dar și pe fiul său Archie. 

„Meghan și Harry au ținut legătura în fiecare zi', a precizat sursa făcând referire la perioada în care prințul s-a aflat în Marea Britanie. „Meghan l-a asigurat pe Harry zilnic că ea și fiul ei sunt bine. Nu și-a dorit ca el să se îngrijoreze și mai mult din cauza lor'. 

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare