; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

MasterChef

Cum a fost la preselecţiile pentru noul sezon al emisiunii „MasterChef”

14 August 2014

Preselecțiile pentru noul sezon MasterChef au adunat câteva mii de participanți atât din țară, cât și români plecați prin alte colțuri ale lumii, precum Spania, Italia, Anglia, Belgia, Irlanda, Grecia și Republica Moldova.

MasterChef

Realizate în premieră într-un show culinar televizat, probele la care vor fi supuși participanții întrec orice așteptări, iar pentru a le face față, cei înscriși vor trebui să dea dovadă de înalte abilități culinare, să demonstreze că au un gust rafinat și că stăpânesc foarte bine tehnicile de execuție în bucătărie.

“Suntem la al cincilea sezon, iar concurenții care s-au înscris la MasterChef nu încetează să mă uimească.', declară gazda show-ului, Răzvan Fodor.

Printre pretendenții la titlul MasterChef se află și un fost jucător de fotbal care a practicat acest sport timp de un deceniu și jumătate, de la vârsta de șapte ani. Acum, el deține propria firma de construcții și gătește din pasiune pentru familia și prietenii săi. Este hotărât să cucerească așteptările noului juriu format din Chef Patrizia Paglieri, Chef FOA și Chef Adrian Hădean.

O altă concurentă MasterChef va atrage atenția nu doar prin pasiunea pentru gătit, cât și prin carisma sa. În perioada copilăriei și a adolescenței era o mare iubitoare de cărți și pasionată de pictură și desen, însă cu trecerea timpului a descoperit un nou hobby, acela de a găti. Plăcerea de a intra în bucătărie o asociază mereu cu o nouă experiență din care are de învățat. Deși a lucrat în Marketing și Comunicare, ea consideră că se exprimă cel mai bine prin ceea ce gătește, întrucât o face de peste 20 de ani.

Aceștia sunt doar o parte dintre iubitorii de bucătărie care au avut curajul să se înscrie în cel mai puternic show culinar. La MasterChef își găsesc locul toți cei care au în comun pasiunea pentru gastronomie, indiferent de vârstă, sex, studii sau meseria practicată și care sunt cu adevărat talentați.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare