; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright_Mihai Stetcu_Antena 1_160614_Hell

Cum a fost la preselecțiile pentru „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

14 July 2014

Iadul Bucătarilor a fost atracția week-endului pentru mulți pasionați ai bucătăriei: fie că sunt bucătari de profesie, fie că sunt amatori pricepuți, românii au dat dovadă de curaj și s-au înghesuit la preselecțiile pentru „Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor', show-ul care va debuta în această toamnă la Antena 1.

[Not a valid template]

Dorința de a obține un loc în mult așteptata competiție a fost atât de mare pentru unii, încât nimic nu i-a putut ține departe de locul preselecțiilor. Așa se face că un român stabilit în Italia a luat avionul special pentru a ajunge sâmbătă dimineața la preselecții, s-a înscris, urmând ca în aceeași zi, după-amiază, să plece înapoi în Italia. Și acesta nu a fost singurul român care și-a cumpărat bilet către Iadul Bucătarilor, în speranța că drumul va fi unul cu noroc și va ajunge în concurs: și alți români stabiliți în Irlanda sau Spania și-au petrecut week-endul pe drum și au venit în România special pentru a se putea înscrie în show.

[Not a valid template]

Preselecțiile pentru „Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor' au adunat și concurenți de alte naționalități, din Italia sau Camerun, de exemplu, precum și bucătari de meserie, chefi de la restaurante cunoscute din Capitală și din țară, dar și amatori foarte pasionați de gătit.

Printre cei care s-au prezentat la preselecții s-a numărat și Maria Secrieriu, dornică să ajungă în concurs pentru a demonstra cât de bine se descurcă într-o bucătărie profesionistă. O altă aspirantă la un loc în Iadul Bucătarilor a venit la preselecție nu numai pentru că iubește bucătăria, ci și pentru că este o fană înrăită a celebrului chef Gordon Ramsey, al cărui nume îl are tatuat pe braț.

Și la capitolul farfurii, cei sosiți la preselecții au vrut să demonstreze că sunt pricepuți și inventivi. Bucătari cu experiență și-au etalat în farfurii sofisticate cunoștințele gastronomice, tineri inventivi au mizat pe preparate fusion, alții au vrut să îndulcească întrecerea cu deserturi îmbietoare, iar feluri raw-vegane și-au găsit și ele locul pe masa juriului.

„Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor' va debuta în această toamnă la Antena 1. Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt pregătiți să jurizeze competiția care va aduce câștigătorului marele premiu de 80.000 de euro și un contract cu un restaurant de top din Capitală.

Cei selectaţi să intre în această competiţie vor locui într-o casă amenajată special pentru ei, lipită de restaurantul în care vor găti. Concurenţii vor fi împărţiţi în echipe şi vor fi supuşi în fiecare ediţie la multe probe eliminatorii, pentru că „Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor' înseamnă şi muncă sub presiune și luptă pentru supravieţuire în bucătărie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare