; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Laura cosoi

Cum a fost la petrecerea de lansare a platformei Electrecord.com

09 December 2016

Lansarea platformei Electrecord.com, singura de acest fel dedicată exclusiv muzicii românești și una dintre cele mai descărcate aplicații mobile de muzică din România, a fost sărbătorită în mod oficial miercuri, 7 decembrie. Alexandra Stan, Aylin Cadîr, Laura Cosoi și Silvia Dumitrescu sunt câteva dintre vedetele care au luat parte la evenimentul dedicat aplicației, alături de bloggeri și reprezentanți mass-media.

[Not a valid template]

Cu o tematică ce a adus aminte de petrecerile din anii 80′, evenimentul a marcat lansarea Coloanei Sonore a României în mediul digital și revenirea în casele românilor a peste 60 de ani de muzică românească. Invitații au făcut karaoke, au testat aplicația și bineînțeles, au ascultat muzica Electrecord.com.

Am lucrat mai mult de un an pentru a aduce muzica românească în mediul digital și ne bucurăm că românii de pretutindeni au primit cu entuziasm inițiativă noastră. Le mulțumim tuturor care ne-au ajutat să ducem mesajul nostru mai departe. Împreună vom reuși să transmitem această moștenire muzicală și generațiilor viitoare și să rămânem, prin muzică, veșnic tineri', a declarat Roxana Turcu, Marketing Manager Electrecord.com.

Electrecord.com a devenit cea mai des descărcată aplicație muzicală din App Store din țara noastră, în primele 24 de ore de la intrarea sa pe piață. Mai mult, în doar două săptămâni, peste 45.000 de români au descărcat aplicația, pentru a asculta muzica românească. În prezent, platforma conține peste 20.000 de piese 100% românești din toate genurile muzicale, de la rock, jazz, muzică ușoară, pop, romanțe sau chiar clasică.

Utilizatorii au posibilitatea de a testa gratuit platforma timp de o lună, accesând www.electrecord.com sau descărcând aplicația pe mobil, aceasta din urmă fiind disponibilă în App Store și Google Play.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare