; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum a fost la filmările pentru „Temptation Island – Insula iubirii” (3)

Cum a fost la filmările pentru „Temptation Island – Insula iubirii”

02 April 2015

Cât timp a stat în Thailanda, acolo unde a filmat pentru reality show-ul „Temptation Island – Insula Iubirii', care va fi difuzat în curând de Antena 1, Radu Vâlcan a dat nas în nas cu numeroase animale exotice, cum ar fi șopârlele, maimuțele și elefanții.

[Not a valid template]

Paradoxal, cel mai mult i-au dat de furcă nu elefanții, ci micuțele sopârle, care i-au tulburat orele și-așa puține de somn.

„Mi-era dor să mă reîntâlnesc cu celebrele Geko. Sunt la tot pasul și extrem de gălăgioase. Se remarcau mai ales când încercam să mă odihnesc dimineața, după filmare, pentru că munceam până târziu în noapte', povestește Radu.

Printre „noii prieteni' pe care prezentatorul și i-a făcut în Asia se numără și o familie de maimuțe, care i-au permis să se apropie nesperat de mult.

Maimuțele sunt omniprezente. Localnicii au un respect deosebit pentru aceste animăluțe. Pe șosea, în timp ce ele traversează, mașinile opresc din timp pentru a nu le pune în pericol'.

Elefanți pot fi văzuți în curțile localnicilor, iar Radu concluzionează: „Este o faună deosebită acolo, Thailanda este specială și din acest motiv'.

 

Te-ar putea interesa și:

Ce făcea Adela Popescu în timp ce Radu Vâlcan filma în Thailanda

Temptation Island | Radu Vâlcan: „Până și aerul e puțin picant în Thailanda'

Adela Popescu a plecat în Thailanda după Radu Vâlcan

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare