; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum a fost cucerită Rihanna de afaceristul arab

Cum a fost cucerită Rihanna de afaceristul arab și ce părere are tatăl artistei despre noua ei cucerire

30 June 2017

După ce la începutul acestei săptămâni am aflat că Rihanna iubește din nou, presa tabloidă a descoperit și modul în care afaceristul de origine arabă a reușit să îi fure inima faimoasei cântărețe, aflăm de la femalefirst.co.uk.

Miliardarul saudit Hassan a cucerit-o pe Rihanna prin intermediul unui gest extrem de romantic. Acesta i-a trimis un urs de pluș de dimensiuni reale cu un avion privat ce a făcut înconjurul lumii pentru a ajunge la destinație.

O sursă apropiată celor doi a oferit această informație publicației The Sun. „Sună scandalos, dar cei doi în mod cert fac parte dintr-o lume diferită de a noastră și el a dorit să o cucerească prin intermediul unui gest extrem de romantic, ce ascunde intenții serioase din partea lui Hassan.'

Rihanna (29 de ani) se pare că a spus familiei despre povestea de dragoste pe care o trăiește. Tatăl său a fost surprins când a aflat despre cine este vorba. „Mi-a spus în urmă cu o lună că are un nou iubit însă nu știam despre cine este vorba. Un prieten mi-a trimis o fotografie cu cei doi în piscină și atunci l-am văzut pe Hassan. Am fost surprins, însă dacă ea este fericită, atunci sunt și eu', a declarat Ronald Fenty, tatăl cântăreței.

Se pare că Hassan a fost avertizat de Ronald că Rihanna nu va accepta să i se spună ce să facă. El a explicat: “Este o fată dură, este foarte independentă și ambițioasă. Nimeni nu poate să-i spună ce să facă. Nu vrea să fie ridicată, vrea să se ridice singură acolo. Sperăm că este puțin mai liberal și că a petrecut mai mult timp în Europa și America de Sud. Se întoarce la Barbados pentru prima oară în luna august și îmi imaginez că va veni însoțită de el. Familia ar vrea să-l întâlnească și vreau nepoții cât de curând!”, a mai completat tatăl artistei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare