; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum a fost cucerită Anda Adam de Victor Slav?

12 October 2011

Anda Adam a făcut dezvăluiri de senzaţie despre relaţia ei cu Victor Slav în cadrul unui interviu buclucaş cu Viorel Gaiţă.

Marţi seară, la Plasa de stele', Anda Adam a povestit cum a cucerit-o iubitul ei cu numere de striptease, cum s-au cunoscut şi ce vor face dacă vor rămâne şomeri pe timp de criză.

Anda Adam şi-a cunoscut, se pare, partenerul de viaţă în timpul unui concert. Aflându-se în public, viitorul ei iubit a cucerit-o mângâind-o pe degetul de la picior. Apoi, tacticile de cucerire au continuat cu numere de striptease, Anda declarându-se o fană înfocată a bărbaţilor care fac striptease.

Dezvăluirile despre viaţa de cuplu a artistei nu se opresc aici, Anda declarând că înainte să o cunoască, iubitul ei era ca un burlac, fără bani, zăpăcit şi fără un program calculat şi că datorită ei totul s-a schimbat.

Întrebată ce ar face dacă ar rămâne şomeri datorită crizei, Anda crede că atât ea cât şi iubitul ei s-ar apuca de croitorie. Evident aceste lucruri nu sunt adevărate, declaraţiile cântăreţei fiind răstălmăcite de Viorel Gaiţă în cadrul unui interviu pentru emisiunea Plasa de stele' prezentată de Dan Negru la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare