Homepage  / Vedete româneşti

Cum a fost Ana Morodan păgubită de menajera ei. „Într-un fel, m-am și simțit eliberată”

Cum a fost Ana Morodan păgubită de menajera ei. „Într-un fel, m-am și simțit eliberată”
8

de Roxana Mirea,

Ana Morodan a povestit cum a fost păgubită de menajera ei. „Contesa digitală” a dezvăluit ce a făcut femeia care îi face curat în casă și cum a reacționat când a aflat. „Mă mai stresez, dar în niciun caz pentru asta. Asta-i nimic în viața mea”, a spus Ana Morodan, referitor la gestul făcut de menajera ei.  

Ana Morodan, păgubită de menajera ei 

Ana Morodan a povestit cum a fost păgubită de menajera ei, după ce femeia a lăsat-o fără un obiect destul de scump. „Contesa digitală” a dezvăluit că femeia care îi face curat în casă a lăsat-o fără buretele de față pe care ea a plătit suma de 150 de euro. Femeia a crezut că obiectul era bun de aruncat, având în vedere aspectul.  

Femeia a crezut că e un jeg, după cum s-a și văzut. El așa arată, ca un jeg. Și eu când l-am cumpărat am crezut că e un jeg, doar că jegul a fost foarte eficient în scurta lui viață pe fața mea, pentru că după față, a aterizat pe toaleta mea, conform deducției logice a menajerei mele, care crezând că e un jeg, l-a folosit pentru toaletă”, a declarat vedeta, la Antena Stars, potrivit spynews.ro.  

„Eu am descoperit asta venind acasă și dorindu-mi să-mi curăț fața cu jegul meu extra scump. Am văzut niște pete pe el și am întrebat-o orientativ: „Mari, s-a întâmplat ceva cu ăsta, sau nu știu, ce s-a întâmplat”. Ea a zis că nu și am întrebat de ce are pete pe el. Ea a zis: „Nu știu, probabil că am spălat toaleta”. I-am zis: „Cum adică să speli toaleta, unu la mână și doi la mână, toaleta la mine nu e murdară de pete și cum ai spălat toaleta cu ăsta de la mine de pe tava cu farduri?”. A zis că ea a văzut că e murdărel așa, că arată ca un jeg și a crezut că le-am încurcat eu. Ea a crezut că e de curățat toaleta. S-a curățat toaleta de către menajeră cu un burete de față care costă 150 de euro”, a mai adăugat ea. 

Cum a fost Ana Morodan păgubită de menajera eiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ana Morodan: „Asta-i nimic în viața mea” 

Ana Morodan nu s-a enervat după ce menajera a spus că i-a ruinat obiectul scump de înfrumusețare. Într-un fel, vedeta s-a simțit eliberată pentru că se enervase pe motiv că investise acea sumă de bani într-un obiect inutil.   

„Eu am ajuns pe calmante stresându-mă din foarte multe lucruri mari și mici în viața mea. Tu crezi că după ce era să și crăp, crezi că eu mă mai stresez pentru ceva pe lumea asta. Mă mai stresez, dar în nici într-un caz pentru asta. Asta-i nimic în viața mea. I-am zis: „Ce bine, Mari, superb, bravo!”. Într-un fel m-am și simțit eliberată, pentru că așa de tare m-am enervat că am dat banii pe nenorocirea aia absolut inutilă. M-am bucurat că a dispărut din viața mea!”, a mai povestit Ana Morodan. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton