; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum a devenit Bursucu bonă pentru copilul Andreei Mantea (1)

Cum a devenit Bursucu bonă pentru copilul Andreei Mantea

24 May 2017

Pentru că de data aceasta nu are o deplasare lungă la filmările emisiunii Se strigă darul' din acest weekend, Andreea Mantea își petrece dimineața alături de fiul ei, David. Frumoasă vedetă îi explică micuțului pas cu pas ce are de gând să facă, în timp ce îi pregătește masa.

Mami trebuie să îi facă de mâncare puiului pentru că după trebuie să meargă la nuntă. Nu plec departe, ci aici, aproape, la Râmnicu Vâlcea, și mă întorc repede, repede', îi explică Andreea Mantea lui David.

În timp ce se ocupă de treburile casei că o adevărată gospodină, un musafir nepoftit își face apariția la poarta casei sale. Dorind să se asigure de bunul mers al nunții la care vor fi prezenți, Bursucu vine să o ia pe Andreea Mantea pentru a călători împreună, și evită astfel orice surpriză nedorită din partea colegei sale de emisiune.

Ai trișat tot timpul de când mergem împreună la nunți. Acum am venit să te iau ca să plecăm împreună', spune Bursucu hotărât.

Aceștia ajung la o înțelegere pentru a termină treburile casei mai repede și Bursucu îi dă o mână de ajutor Andreei; în timp ce aceasta își pregătește bagajul, Bursucu toacă legumele pentru ciorbă și este bonă pentru David. Deși se află în altă cameră, Andreea îl supraveghează atent pe Bursucu și îi dă indicații: Bursucule, i-ai dat să mănânce lui David? Vezi să nu dea ciorba în foc! Ai tocat ceapa?'.

Cum se descurcă Bursucu în ipostază de bonă veți putea afla în ediția de sâmbătă a emisiunii Se strigă darul', difuzată la ora 20:00, la Kanal D.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare