Homepage  / Vedete străine

Prințul Harry, despre momentul în care regina Elisabeta a II-a i-a cunoscut pe Archie și Lilibet. Ce a făcut fosta suverană

Prințul Harry, despre momentul în care regina Elisabeta a II-a i-a cunoscut pe Archie și Lilibet. Ce a făcut fosta suverană
11

de Cristina Țapu,

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a stins din viață pe 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani. Întreaga familie a fost înderurată de pierderea suferită, iar prințul Harry a rememorat recent un moment duios care a avut loc cu puțin timp înainte de trecerea în neființă a iubitei suverane.

Cum a decurs ultima întâlnire dintre regina Elisabeta a II-a și nepotul său, prințul Harry

Relațiile dintre prințul Harry și Casa Regală a Marii Britanii au fost unele tensionate după ce acesta a decis să se retrafă din rândul membrilor Familiei Regale pentru a se muta la mii de kilometri distanță, în California, alături de Meghan Markle. Cu puțin timp înainte ca suferana să-și dea ultima suflare, prințul Harry a vizitat-o alături de cei doi copii.

În rândurile cărții sale, „Spare”, prințul Harry descrie cum a avut loc întâlnirea dintre regina Elisabeta a II-a și strănepoții săi.

Archie a făcut reverențe respectuoase în fața suveranei, în timp ce micuța Lilibet s-a agățat cu mânuțele micuțe de straiele de gală ale reginei, susține Harry în cartea sa. Suverana ar fi fost impresionată de cât de politicoși sunt copii, povestește Harry, cu nostalgie.

În cartea sa, fiul cel mic al regelui Charles al III-lea face tot felul de dezvăluiri, care mai de care mai uimitoare: mezinul regelui Charles a consumat marijuana, cocaină, s-a îmbătat de nenumărate ori, a purtat o uniformă nazistă la o petrecere, a fost fotografiat nud de fotoreporteri, a fost la un pas de a se bate cu propriul frate și a apelat la ajutorul psihologilor pentru a-și putea procesa traumele.

Prințul Harry a făcut dezvăluiri uimitoare în cartea sa de memorii „Spare”

În cartea de memorii „Spare”, prințul Harry își deschide sufletul, cu riscul de a fi blamat și aspru judecat. Ducele de Sussex povestește experiența bizară pe care a trăit-o atunci când a amestecat licorile bahice cu ciupercile halucinogene, iar un coș banal de gunoi s-a transformat, cât ai clipi, într-o marionetă vorbitoare.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Eram în baie, iar lângă toaletă era un coș de gunoi rotund, argintiu, avea o pedală pentru a deschide capacul. M-am uitat la coșul de gunoi. S-a uitat înapoi la mine. Apoi a devenit… un cap. Am apăsat pe pedală și capul a deschis gura. Un rânjet imens. Am râs, m-am întors, am făcut pipi. Acum toaleta devenise un cap. Vasul era ca o gură căscată, iar balamalele capacului erau ochii“, scrie prințul Harry, în cartea sa. 

Harry a oferit și câteva amănunte „picante” din adolescența lui. El a relatat primele momente intime din viața lui și cum și-a pierdut virginitatea „cu o doamnă mai în vârstă”, care „iubea foarte mult caii”. Totodată, Prințul Harry a făcut și o descriere a acelui moment care a avut loc pe un teren viran și care a fost „jenant”, desfășurându-se în apropierea unui club de noapte, unde ar fi putut fi văzuți cu ușurință de păetrecăreți.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton