Homepage  / Vedete româneşti

Cum s-au cunoscut Mihai Bobonete și soția sa, Cătălina. Sunt împreună de trei decenii și au o poveste demnă de paginile unui roman de dragoste

Cum s-au cunoscut Mihai Bobonete și soția sa, Cătălina. Sunt împreună de trei decenii și au o poveste demnă de paginile unui roman de dragoste
10

de Cristina Țapu,

Sunt prieteni de-o viață și au reușit să construiască împreună o familie minunată. Mihai Bobonete, cunoscut actor, nutrește o iubire profundă pentru soția sa, alături de care are doi copii. Puțini sunt cei care cunosc povestea lor de dragoste, o frumoasă relație născută în copilărie, care a înfruntat cu curaj orice obstacol și a rezistat cu grație trecerii timpului. Iată cum s-au cunoscut cei doi!

Cum s-au cunoscut Mihai Bobonete și soția acestuia, Cătălina

Actorul iubit din „Las Fierbinți” este printre cei mai apreciați comedieni din țara noastră. Reușește de fiecare dată să ne captiveze prin carisma și talentul său, menținându-ne lipiți de ecrane. Cu toate că este mereu pe val cu glumele sale, Mihai Bobonete este un om foarte serios și un familist convins atunci când vine vorba despre cei dragi.

Bobonete și soția sa, Cătălina, sunt căsătoriți de două decenii, însă povestea lor de dragoste își are rădăcinile mult mai adânci. Cei doi s-au întâlnit în adolescență, iar legătura lor s-a conturat încă de la vârsta de aproximativ 14 ani, când Bobonete, proaspăt admis la liceul din Slobozia, a cunoscut-o pe Cătălina, care avea doar 12 ani atunci. De atunci, au rămas împreună și s-au iubit neîncetat, conform propriilor spuse.

mihai-bobonete-vacanta-de-vis-in-spania-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Mihai Bobonete și Cătălina au simțit o atracție reciprocă, au început să petreacă timp împreună și, în cele din urmă, au decis să-și unească destinele formând un cuplu. Au traversat împreună etape importante ale vieții, de la perioada școlară și facultate, până la momentul crucial din 2003, când au hotărât să își oficializeze legătura printr-o căsătorie legală.

Ceremonia religioasă a avut loc mai târziu, la 15 ani distanță de la căsătoria civilă, desfășurându-se într-un ambient relaxat, chiar pe o plajă. Între timp, soția sa, o frumoasă make-up artist cu diplomă în Psihologie, i-a dăruit doi copii adorabili, o fetiță numită Maria și un băiețel pe nume Octav.

Mihai Bobonete a aflat că bona copilului său consuma alcool în timpul programului

Dani Oțil a fost recent invitat în podcastul DA BRAVO, moderat de Mihai Bobonete. Cei doi tătici au început să discute despre experiențele lor cu bonele care au avut responsabilitatea de a avea grijă de copiii lor de-a lungul timpului. Amândoi au parcurs momente dificile, despre care acum povestesc cu amuzament. Desigur, pe moment, situațiile în care s-au aflat nu au fost deloc unele care să le aducă zâmbetul pe buze.

Comediantul a împărtășit prezentatorului de la Antena 1 o experiență în care a resimțit o panică intensă, deoarece se afla departe de casă, iar bona pe care o angajaseră a exagerat cu consumul de alcool. Ea ar fi trebuit să aibă grijă de copil, însă a fost ademenită de o sticlă de vin și a uitat de responsabilitatea pe care o avea.

Sursă foto: Instagram Mihai Bobonete -PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton