Homepage  / Vedete româneşti

Cum a cucerit-o Cătălin pe Andra încă de la început. Ce gest superb făcea prezentatorul la primele întâlniri

Cum a cucerit-o Cătălin pe Andra încă de la început. Ce gest superb făcea prezentatorul la primele întâlniri
16

de Redactia Tvmania

Andra și Cătălin Măruță au devenit un cuplu la începutul anilor 2000 și au hotărât să își unească destinele prin căsătorie în 2008. În perioada aceea, când artista l-a întâlnit pe prezentatorul TV, ea era foarte tânără. Cătălin Măruță a făcut tot posibilul să o cucerească, aducând în prim plan gesturi pline de romantism. Cum se comporta și ce gesturi romantice făcea prezentatorul TV la începutul relației lor? Detaliile surprinzătoare le-a dezvăluit chiar Andra!

Cum a cucerit-o Cătălin Măruță pe Andra la începutul relației

Cătălin Măruță și Andra constituie unul dintre cele mai stabile cupluri din lumea showbiz-ului, fiind căsătoriți de 15 ani.

Artista afirmă că unul dintre secretele durabilității căsniciei lor constă în faptul că ambii împărtășesc același scop și au aceleași valori. Andra a devenit soția lui Cătălin atunci când ea avea doar 21 de ani, iar prezentatorul a depus mult efort pentru a-i intra în grații.

Andra și Cătălin Măruță se pregătesc de nunta de cristal. „Profităm de orice zi specială să facem ceva memorabil”. EXCLUSIVIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

La un anumit moment, artista a împărtășit cum soțul ei a reușit să o cucerească. Desigur, nnu mulți nu și-ar închipui că Cătălin Măruță ar putea face gesturi romantice. Cu toate acestea, el obișnuia să îi aducă flori la fiecare întâlnire, dezvăluire făcută chiar de către Andra într-un interviu mai vechi.

La începutul relației, la fiecare întâlnire îmi cumpăra câte un trandafir sau un buchet de flori. Când eram la un restaurant mergeam să mâncăm și rugam chelnerul să îmi pună floarea undeva. Când plecam, plecam fără flori. N-a zis nimic o zi, două, trei, dar după o săptămână zice: ‘Dar ție nu îți plac florile?’, ‘Ba da, le ador!’, ‘Le-ai lăsat pe toate în restaurant!’… Eram atât de îndrăgostită”, povestea Andra, într-un interviu acordat Revistei Viva!

Cum arată casa în care locuiesc Andra și Cătălin Măruță Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 16

Andra nu a fost impresionată de Cătălin Măruță la prima întâlnire

Andra și Cătălin Măruță și-au unit destinele pe 10 august 2008, evenimentul fiind unul dintre cele mai mediatizate ale vremii. Trei ani mai târziu, au devenit fericiții părinți ai primului lor copil, David. În 2015, familia s-a bucurat de sosirea pe lume a fiicei lor, Eva, care a făcut deja pași în lumea actoriei și a câștigat popularitate pe rețelele de socializare.

Prima lor întâlnire a avut loc în cadrul emisiunii Tonomatul DP2″, în perioada în care Andra își începea ascensiunea în carieră. Artista a mărturisit că Cătălin Măruță nu i-a atras atenția ca potențial iubit decât după ce și-a schimbat look-ul și a renunțat la părul lung.

„Ne-am văzut prima data la el la emisiune, la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi„, povestea Andra.

Sursă foto: Instagram Andra – Cătălin Măruță

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton