Homepage  / Vedete româneşti

Cum a convins-o Liviu Vârciu pe Anda Călin să îl ierte, după ce a înșelat-o. „Mi-am dat seama că nu pot trăi fără ea”

Cum a convins-o Liviu Vârciu pe Anda Călin să îl ierte, după ce a înșelat-o. „Mi-am dat seama că nu pot trăi fără ea”
9

de Roxana Mirea,

Vara aceasta, Liviu Vârciu și Anda Călin au decis să ducă relația la nivelul următor. Cei doi s-au căsătorit și sunt foarte fericiți împreună. Totuși, nu mereu a fost doar lapte și miere între ei. Liviu Vârciu a recunoscut că a înșelat-o pe Anda și a dezvăluit cum a convins-o să îl ierte.  

Liviu Vârciu recunoaște că a înșelat-o pe Anda Călin 

Liviu Vârciu a renunțat la burlăcie după opt ani de relație cu Anda Călin. Cuplul s-a căstorit civil și religios în cursul zilei de 23 august, iar petrecerea de nuntă va avea loc anul viitor. Cei doi sunt foarte fericiți împreună, însă nu mereu a fost așa. În relația lor, a existat o perioadă mai tensionată, când Liviu Vârciu a înșelat-o pe mama celor doi copii mai mici ai lui. În emisiunea „Viața fără filtru”, prezentată de Mădălin Ionescu la Antena Stars, Liviu Vârciu a recunoscut că a înșelat-o pe Anda și a spus cum a făcut-o să îl ierte. 

„Am înșelat-o o singură dată. Aveam 1 an de zile împreună. (…) Eram despărțiți. Ea stătea în altă parte, eu stăteam acasă și am avut un bufeu d-ăsta de nebunie. Mi-am dat seama că nu pot trăi fără ea. (…) Am zis că mor fără ea. Am sunat-o și i-am zis că dacă nu vine acasă, eu o să mor. Eu nu am crezut că o să am lucrurile astea atât de puternice pentru o femeie. De atunci am 7 ani de zile în care nu știu altă femeie. Nu am înșelat-o nici măcar cu o femeie. Nu îmi trebuie”, a spus Liviu Vârciu, potrivit spynews.ro. 

MFW – Alberta Ferretti ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Liviu Vârciu, îndrăgostit până peste cap de Anda Călin 

Liviu Vârciu spune că o iubește pe soția lui ca în prima zi și că este femeia visurilor sale.   

A fost și este femeia visurilor mele, pot să o spun cu gura mare. Mi-a dăruit doi copii. Ne certăm ca-n prima zi și facem dragoste fix ca-n prima zi.(…) Cu ea am 8 ani de zile și cred că e un pic mai bine decât la început. Nu am mințit niciodată. Nu o înșel”, a mai spus Liviu Vârciu. 

În continuare, Liviu Vârciu a descris-o pe soția lui. 

E încăpățânată, dar mi-a demonstrat de-a lungul relației că încearcă să facă să fie bine. (…) A construit o familie. E deșteaptă de mă enervează câteodată. Știi că eu mai fac greșeli gramaticale și mă corectează de față cu oameni, cu prieteni, dar o iubesc și îmi vrea doar binele, îți dai seama că nu îmi vrea răul, sper”, a mai spus Liviu Vârciu. 

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton