Homepage  / Vedete româneşti

Cum a arătat tortul mirilor de la nunta Dalianei Răducan și a lui Răzvan Simion. A completat perfect decorul elegant

Cum a arătat tortul mirilor de la nunta Dalianei Răducan și a lui Răzvan Simion. A completat perfect decorul elegant
14

de Cristina Țapu,

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit pe 8 iunie, iar petrecerea pe care au organizat-o după cununia religioasă a fost una marcată de eleganță. Cei doi au făcut publice noi imagini din ziua nunții. Iată cum a arătat tortul mirilor!

Cum a arătat tortul mirilor de la nunta Dalianei Răducan și a lui Răzvan Simion

Răzvan Simion și Daliana Răducan au optat pentru ținute spectaculoase în ziua cea mare, strălucind într-un decor de nuntă elegant. Sala a fost dominată de diferite nuanțe de alb și flori roșii, iar un hol întreg a fost luminat cu peste 3.000 de lumânări.

Fanii au avut ocazia să vadă și tortul cuplului, care s-a integrat perfect în decor, fiind elegant și alb, având trei etaje și detalii discrete.

daliana-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Soția lui Răzvan Simion a îmbrăcat o rochie tip sirenă, cu dantelă și a avut o coafură la fel de simplă, dar care a emanat o frumusețe atemporală.

Fiind o iubitoare de artă, Daliana Răducan a dorit ceva unic și personalizat, refuzând să se mulțumească cu o simplă rochie. Astfel, rochia ei de mireasă a fost desenată și creată special pentru ea, fiecare detaliu reflectându-i personalitatea, după cum ea însăși a povestit.

Invitații s-au bucutat de un meniu fine dining

Răzvan Simion și Daliana Răducan și-au celebrat nunta într-un cadru elegant, cu decoruri impresionante și un meniu fine dining care a încântat invitații. Evenimentul s-a desfășurat într-un restaurant de top din București, recunoscut pentru preparatele sale excepționale și serviciile impecabile.

Printre deliciile culinare oferite s-au numărat lup de mare cu piure de țelină, carpaccio de langustine și mușchi de vită cu sos de trufe, toate însoțite de vinuri alese și deserturi rafinate, iar meniul ar fi costat aproximativ 3.000 de lei de persoană!

Meniul a inclus fiecare fel de mâncare asociat cu un vin fin, plus deserturi și un bar cu brânzeturi, ajungând la aproximativ 3.000 de lei per persoană. Se estimează că darul de nuntă a fost de cel puțin 2.000 de euro de cuplu.

În timpul petrecerii, Dani Oțil a ținut un discurs apreciat de invitați, devenind rapid viral pe internet. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a vorbit emoționant despre prietenia sa cu Răzvan și relația lor specială. 

Sursă foto: Instagram Daliana Răducan

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton