Homepage  / Vedete româneşti

Oana Moșneagu a purtat două rochii în ziua nunții cu Vlad Gherman. Cum a arătat ținuta în care a dansat până în zori

Oana Moșneagu a purtat două rochii în ziua nunții cu Vlad Gherman. Cum a arătat ținuta în care a dansat până în zori
17

de Cristina Țapu,

Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au unit pe 2 iunie, iar după ceremonia religioasă a avut loc o petrecere pe cinste, în timpul căreia mirii și invitații au cântat și au dansat până în zori. La petrecere, Oana a îmbrăcat o altă rochie de mireasă față de cea pe care a purtat-o în timpul zilei, iar alegerea vestimentară i s-a potrivit de minune!

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă a Oanei Moșneagu

Oana Moșneagu a strălucit cu adevărat în a doua rochie de mireasă pe care a ales să o poarte la petrecerea de nuntă cu Vlad Gherman. Confecționată dintr-un material fluid și ușor, cu o croială elegantă ce îmbină tradiționalul cu modernul, vedeta a făcut o impresionantă declarație de stil prin această a doua opțiune vestimentară.

Partea de sus a rochiei prezenta un decolteu în formă de inimă, ce sublinia frumos gâtul și umerii vedetei. Bretelele căzute adăugau o notă romantică și delicată, completând cu armonie designul general al rochiei. În ceea ce privește accesoriile, Oana Moșneagu a ales un colier statement, de mari dimensiuni.

oana-mosneagu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Invitații au dansat și au cântat până în zori, iar petrecerea de nuntă a fost fix ceea ce-și doreau cei doi îndrăgostiți, conform declarațiilor făcute de către actriță.

„Este fix ce ne-am dorit! Ne-am dorit o nuntă ca într-un vis al unei nopți de vară, printre copăcei, flori, într-un cadru ușor boem, cu o lumina presărată de căldură unor felinare, într-o mini-pădurice în inima pădurii, în care invitații noștri îmbrăcati în culori vii sau pastelate să dănțuie până dimineața. Și se întâmplă! Iar acum avem un singur regret. Că mâine ne vom trezi din acest vis care o să pară prea scurt pentru cât de frumos o să fi fost”, a declarat Oana Moșneagu, conform Unica.

gherman-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 17

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit pe 2 iunie

Actorii Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au trăit „visul unei nopți de vară”, așa cum și-au intitulat mult așteptata nuntă. Petrecerea a avut loc în inima pădurii, la Orangeria Iris, loc în care cei aproape 160 de invitați au dansat până dimineața alături de doi miri zâmbitori, emoționați și fericiți și de nașii lor, Anca Sigartău și Dragoș Pandele.

Chiar ne simțim ca într-o poveste. Am visat să fie exact așa cum este. În această locație, cu oamenii dragi nouă, dansând pe muzica noastră preferată și stând pe ringul de dans cât ne țin picioarele. Și avem în jurul nostru profesioniști, niște oameni minunați, de la organizatoarea nunții noastre, Ivona Nenu, Ivo Wedding Planner, care ne-a pavat tot drumul spre acest moment cu idei, liste, variante și desfășurătoare la minut, la Nicu Bocancea care a făcut magie cu decorul, dar și cu Orangeria creată de el care este cadrul perfect pentru noi. Povestea noastră se întâmplă, în sfârșit, actele ei, ca-ntr-o piesă de Shakespeare, sunt în plină desfășurare, iar noi încercăm să ne bucurăm de fiecare secundă din ea”, a declarat mirele Vlad Gherman.

Sursă foto: Instagram Oana Gherman – Vlad Gherman

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton