Homepage  / Vedete româneşti

Cum a anunțat-o Sore pe fiica sa că se desparte de tatăl ei. Prin ce modalitate a făcut-o pe Erin să înțeleagă situația

Cum a anunțat-o Sore pe fiica sa că se desparte de tatăl ei. Prin ce modalitate a făcut-o pe Erin să înțeleagă situația
14

de Roxana Mirea,

Sore a povestit cum i-au spus ea și Mircea Julean fiicei lor că s-au despărțit. După 8 ani de relație, artista și tatăl fetiței sale au ales să meargă pe drumuri separate. Artista spune că Erin nu înțelegea de ce mama și tatăl ei ar avea nevoie de o altă iubire atât timp cât o au pe ea, însă Sore a găsit o modalitate ingenioasă de a o face să vadă lucrurile într-o altă lumină. După ce a înțeles cum stă treaba, Erin a făcut o vrajă pentru ca iubirea să o găsească pe mama ei, ceea ce s-a și întâmplat.  

Cum i-a spus Sore fiicei sale că se desparte de tatăl ei 

Sore și Mircea Julean au fost împreună timp de opt ani, însă în anul 2022, artista a făcut public anunțul despre divorțul de tatăl copilului ei. Invitată în podcastul Ilincăi Vandici, artista a povestit cum i-au explicat  ea și Mircea fiicelor lor că ei pornesc pe drumuri separate.  

Cred că a fost o tranziție normală pentru Erin, dacă e posibil, în sensul că nu am avut niciodată discuția aceea: „Hai să stăm la masă, că avem ceva să-ți spunem”, moment care creează o traumă. Pur și simplu, comportamentul dintre noi era unul prietenos, iar ea a înțeles simplu că va avea două case. Adică nu a părut în niciun moment să sufere, ci pur și simplu i-am explicat că niciun lucru pe lumea asta nu este veșnic. (…) Cred că ne-am făcut treaba foarte bine pentru că nu a plâns, nu a suferit, nu a avut momente vulnerabile în care să întrebe „dar de ce?”. A ajutat și faptul că sunt foarte multe exemplu în jurul nostru de situații similare și atunci nu a fost sentimentul pe care l-aș fi avut eu în copilărie dacă mi s-ar fi întâmplat asta, pe vremea în care era un subiect tabu, era o rușine, te vorbeau vecinii”, a povestit Sore.

sore-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„Erin a zis că ea o să facă o vrajă ca iubirea să mă găsească” 

Sore i-a spus fiicei sale că orice om are dreptul să fie fericit, deși fetița nu a înțeles inițial de ce părinții ei au nevoie de o altă iubire în viața lor dacă o au pe ea. Sore a găsit o modalitate ingenioasă pentru a o face să înțeleagă. Ea și Erin s-au uitat împreună la serialul „Fetele Gilmore”, iar totul a căpătat alt sens pentru fetiță. 

„Ce cred eu că este cel mai important este că eu nu m-am sfiit să-i spun că fiecare om are dreptul să fie fericit de câte ori simte nevoia să o ia de la capăt. I-am explicat că a iubi un copil este total diferit de a iubi un om adult, că iubirea pe care eu o simt pentru ea nu are cum să se schimbe indiferent de ce se schimbă în decorul vieții noastre. La un moment dat, mi-a și spus: „tu și tati nu aveți nevoie de altă dragoste pentru că mă aveți pe mine” și atunci i-am spus: „greșit. Nu este așa” și cred că cel mai simplu a fost să ne uităm la serialul „Fetele Gilmore”, pe care eu l-am văzut în copilărie cu mama. Nu i-am făcut nicio pregătire în direcția asta, despre ce este serialul, care e povestea și uitându-ne la el, la un moment dat ea zice: „mama, dar parcă suntem noi două” pentru că serialul este despre o mamă și cu o fată, care mama are o relație de prietenie cu tatăl și totul este OK. Așa că pentru ea a fost tranziția foarte OK. În serialul acela, mama își căuta fericirea și la un moment dat și-a găsit-o și ăla a fost un moment foarte frumos în care Erin a zis că ea o să facă o vrajă ca iubirea să mă găsească. (…) A fost foarte ușor, mai târziu, să îi spun că vraja ei a funcționat și așa am inclus-o în noua etapă a vieții mele”, a mai povestit Sore.  

Totuși, vraja s-a îndeplinit, pentru că Sore și-a găsit liniștea și fericirea în brațele noului iubit.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton