; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Wilmark si Theo Rose, la Iasi (1)

Cum a ajuns Wilmark profesor de salsa pentru Theo Rose („KIDSing”)

27 June 2014

Aflat recent la Iași, cu ocazia audițiilor pentru „KIDSing', show-ul autohton dedicat talentului vocal al copiilor, ce va fi difuzat din toamnă la Kanal D, Wilmark a fost invitat special la aniversarea Școlii de dans „Salsa Amazing'.

[Not a valid template]

Printre invitați s-a aflat și Theo Rose, coprezentatoare a show-ului „KIDSing', alături de Dan Bordeianu. Nefamiliarizată cu stilurile dans latino, Theo Rose nu a îndrăznit să se alăture celor peste o sută de petrecăreți.

În sprijinul ei a venit imediat Wilmark, coordonându-i pașii și mișcările, așa cum face orice profesor de dans. Wilmark a fost, astfel, pentru o seară, profesorul frumoasei Theo Rose.

„Nu știam că, pe lângă faptul că este o cântăreață foarte bună, poate fi și o dansatoare foarte bună! Theo Rose m-a surprins! A învățat foarte repede pașii de salsa și bachata.', a spus Wilmark.

La rândul său, Theo Rose a declarat încântată: „Nu am mai dansat latino până acum, știam acest stil de dans din ce văzusem, vag, la televizor. Wilmark m-a făcut să cred că pot dansa salsa ca-n filme. Sper să mă revanșez la primul karaoke și să îl învăț să cânte!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare