Homepage  / Vedete româneşti

Cum a ajuns Theo Rose pe scaunul de antrenor de la Vocea României. „PRO TV nu este televiziunea maică-mii”

Cum a ajuns Theo Rose pe scaunul de antrenor de la Vocea României. „PRO TV nu este televiziunea maică-mii”
12

de Cristina Țapu,

Theo Rose se numără printre membrii antrenorilor de la „Vocea României” și împarte același scaun cu Horia Brenciu în acest sezon. Cântăreața a relatat despre experiența sa în calitate de jurat în emisiunea de succes de la PRO TV și a povestit cum a ajuns să facă parte din echipă. Drumul nu a fost unul simplu, contrar tuturor așteptărilor!

Cariera lui Theo Rose se află în plină ascensiune

Theo Rose, în vârstă de 26 de ani, se bucură de un succes notabil. În anul 2022, a făcut parte din echipa emisiunii „Vocea României”, împărțind inițial scaunul cu Smiley și, acum, cu Horia Brenciu.

În plus, artista a avut debutul în actorie, interpretând rolul Verei în serialul românesc „Clanul” de la PRO TV. Anul 2023 a regăsit-o, din nou, în rândul antrenorilor de la „Vocea României”, iar poziția pe care o ocupă în prezent a fost obținută prin multă muncă, susține artista.

Theo Rose a găsit un potențial câștigător, la Vocea României 2023. „E excepțional ce ai făcut”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Cum a ajuns Theo Rose să fie unul dintre antrenorii de la „Vocea României”

Theo Rose a vorbit despre casting-ul pentru antrenorii de la „Vocea României” și a subliniat că numeroase vedete au dorit să ocupe locul în care se afla ea acum. Cerințele au fost unele dure, iar cel care este antrenor trebuie să facă sacrificii imense. În proiect sunt implicate sute de persoane, așadar o zi de filmare nu poate fi ratată doar pentru că un membru al juriului nu se simte bine sau trece printr-o pasă mai proastă.

„La castingul ăla a fost trei sferturi din industria muzicală românească. Adică, au fost foarte mulți oameni prezenți la casting. PRO TV nu e televiziunea maică-mii, că mulți se întreabă chestia asta, dacă cineva din familia mea deține televiziunea asta, de sunt băgată în atâtea chestii. Nu, nu avem nicio treabă. Ai mei sunt funcționari publici. Efectiv, trebuie să livrezi ce trebuie și să fii dispus să faci chestia asta, indiferent dacă ți-e rău, dacă ai o zi mai proastă, că lucrurile astea nu contează pentru o echipă de sute de oameni care lucrează la proiect”, a dezvăluit Theo Rose, conform celor de la Playtech.

Theo Rose cere o suma fabuloasă pentru o singură oră de concert

Agenda lui Theo Rose este una încărcată. Atunci când nu filmează pentru emisiunile sau serialele în care participă, vedeta susține concerte peste tot în țară, însă eforturile pe care le depune sunt răsplătite cu vârf și îndesat. Suma de bani pe care Theo Rose o solicită doar pentru o singură oră de concert este una amețitoare!

Conform celor de la Cancan, Theo Rose cere aproximativ 6.500 de euro pentru un concert de doar 60 de minute. Prețul poate ajunge, însă, și la 10.000 de euro dacă se dorește un show mai complex. Așadar, Theo muncește din greu, dar și recompensa pe care o primește este una pe măsură dacă ne gândim că există oameni care nu câștigă atât de mulți bani nici măcar în două sau trei luni de muncă asiduă.

Sursă foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton