Homepage  / Vedete româneşti

Cum a ajuns Aris Eram să fie exmatriculat de la liceu. Fiul Andreei Esca a povestit totul

Cum a ajuns Aris Eram să fie exmatriculat de la liceu. Fiul Andreei Esca a povestit totul
13

de Redactia Tvmania

Aris Eram și Alexia Eram, copiii Andreei Esca, au atras atenția publicului prin apariția lor în emisiunea „America Express” de pe Antena 1. Recent, fiul prezentatoarei a dezvăluit că în timpul liceului a fost suspendat pentru o săptămână din cauza atitudinii de care a dat dovad[. Iată detaliile!

Cum a ajuns fiul Andreei Esca să fie exmatriculat de la liceu

Cu câțiva ani în urmă, Andreea Esca a decis să păstreze viața personală a copiilor săi departe de ochii publicului. Cu toate acestea, odată ce Alexia și Aris au atins vârsta de 18 ani, au început să se afișeze alături de mama lor și chiar au acceptat să fie fotografiați pentru coperta revistei VIVA!

În prezent, cei doi participă în calitate de concurenți la emisiunea „America Express” de pe Antena 1. Recent, în cadrul unui podcast condus de Giulia Anghelescu, care la rândul ei este concurentă în aceeași emisiune, Alexia și Aris au dezvăluit detalii despre perioada copilăriei și adolescenței lor.

Ambii au studiat la Liceul Francez Anna de Noailles, liceu pe care cei doi l-au descris ca fiind unul foate strict. „Dacă aveam trei absențe sau întârzieri nemotivate aveam detenție sâmbăta. Am ajuns o dată, dar nu pentru întârziere, alte lucruri. Ne dădeau teme, lucruri de făcut care aveau legătură cu greșeala pe care ai făcut-o, ca să o înțelegi”, a explicat Alexia Eram, în podcastul „Badassmom”.

Povestea ei a fost completată de Aris, care a mărturisit pentru prima dată că a fost exmatriculat din liceu o săptămână. „Mai rău decât detenția este să fii exmatriculat. Am fost exmatriculat o săptămână. Mi se pare o prostie pentru că nu faci nimic. Nu-ți dau nicio temă, nu faci nimic. Mie nu mi-au dat nimic. Eu eram foarte fericit”, a povestit Aris Eram.

Aris si Alexia Eram au castigat a doua imunitate, la America Express – 31 octombrie 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Aris a povestit cum a ajuns să fie exmatriculat timp de o săptămână

Aris a povestit care a fost motivul pentru care a ajuns să fie exmatriculat timp de o săptămână de la instutuția de învățământ pe care o frecventa la vremea respectivă.

„Mergem la oră și prietenul meu se duce la baie. Se întoarce stresat. A văzut profesori de fizică și științe care intrau cu mască de gaze. (…) Eram superstresat. Am dat două sprayuri, dar era foarte puternic. A intrat diriginta în clasa noastră, ne-a scos de acolo, zici că eram la poliție, ne-au luat separat să ne întrebe. Ziua următoare s-au închis toate băile, pentru că a intrat în aerisire, și am fost exmatriculat o săptămână”, a declarat Aris Melkior.

Aris și Alexia participă la America Express 2023, sezonul 2

Drumul Soarelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi.

Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorior, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina.   

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și  iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea, parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România.

Sursă foto: Antena 1

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton