; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum a ajuns Michaela Prosan („Fructul oprit”, Antena 1) de la design la actorie (3)

Cum a ajuns Michaela Prosan („Fructul oprit”, Antena 1) de la design la actorie

30 January 2018

Michaela Prosan, frumoasa actriță din Fructul oprit' – serialul pe care Antena 1 îl difuzează lunea, de la ora 20.00, a fost la un pas să urmeze alt drum profesional. Puțini știu că interpreta Soniei Baicu Popovici, din noua producție semnată de Ruxandra Ion, a absolvit un liceu de arte ambientale și design.

 Vezi galeria foto >

Pasiunea pentru desen a descoperit-o încă din copilărie, când a început să dea naștere primelor sale creații artistice. Desenez și pictez de la  șapte ani. Am absolvit Liceul de Arte Ionel Perlea, din Slobozia, specializarea Arhitectură, Arte Ambientale și Design. Au fost 12 ani de pictură, desen, modelaj și în cele din urmă arhitectură.' , povestește Michaela Prosan.

În ciuda anilor de pregătire, tânăra a realizat că își dorește să urmeze o altă carieră. Astfel, după terminarea liceului, Michaela a schimbat profilul și s-a orientat spre lumea teatrului și a filmului.

Eram sigură că o să merg cu studiile în aceeași direcție, aveam în plan designul de interior, până în ziua în care m-am înscris la un workshop de actorie care se ținea la Teatrul Arca. Atunci s-a produs declicul. Mi-am zis: <>. Deși, mi-a fost frică și aveam emoții mari pentru că mă îndreptam către o zonă care nu-mi era familiară,  m-am bazat pe intuiția, respectiv ambiția mea și, după ce am terminat liceul, am fost admisă la UNATC, la clasa domnului Florin Zamfirescu.', spune frumoasa actriță, care a ajuns astăzi să facă parte din distribuția primei drame psihologice, realizate de  Ruxandra Ion, din peisajul serialelor autohtone.

Telespectatorii o pot urmări pe Michaela Prosan, luni (29 ianuarie), de la ora 20.00, la Antena 1, în cel de-al treilea episod al serialului Fructul oprit'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare