Homepage  / Vedete româneşti

Cum a ajuns Iuliana Pepene să prezinte știrile dimineții la Observator. L-a avut profesor pe Dani Oțil

Cum a ajuns Iuliana Pepene să prezinte știrile dimineții la Observator. L-a avut profesor pe Dani Oțil
16

de Redactia Tvmania

Iuliana Pepene și Sonia Simionov au făcut echipă la „America Express", dar, din păcate, au fost eliminate după numai câteva săptămâni de concurs. Deși este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la Observator, puțini cunosc detalii despre Iuliana Pepene. Iată cum a ajuns pe micul ecran și cine a învățat-o tainele televiziunii!

Iuliana Pepene l-a avut drept profesor pe Dani Oțil

Iuliana Pepene a devenit cunoscută publicului român prin prima sa apariție la televizior ca prezentatoare a rubricii Meteo la Observator Antena 1. Înainte de această experiență, vedeta a finalizat studiile superioare la Universitatea din București, specializarea Jurnalism.

Ulterior, Iuliana Pepene a continuat să se perfecționeze, participând la cursurile Intact Media Academy, unde l-a avut ca profesor pe nimeni altul decât pe Dani Oțil.

Iuliana Pepene, schimbare majoră după America Express  (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Iuliana Pepene, în vârstă de 32 de ani, este prezentatoarea știrilor dimineții la Antena 1 în prezent. Pentru a aduce oamenilor primele știri ale dimineții, Iuliana Pepene trebuie să respecte un program foarte strict. Este nevoită să se trezească la trei dimineața pentru a fi în redacție la ora cinci, iar la șase este gata pentru a intra în direct.

Câți bani au primit Iuliana Pepene și Sonia Simionov pentru participarea la „America Express”

Așa cum este cunoscut deja, concurenții au negociat cu producătorii înainte de participarea la emisiune, iar fiecare dintre ei primește o anumită sumă de bani pentru fiecare săptămână petrecută în concurs. Iuliana Pepene și Sonia Simionov ar fi primit 2.000 de euro pentru fiecare etapă a competiției. Ele au rezistat în concurs timp de 5 săptămâni, așadar au revenit în România cu 10.000 de euro mai mult fiecare.

În competiție au mai rămas șase echipe, trei fiind deja eliminate. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost primii care au revenit în România, urmați de comedianții Ionuț Rusu și George Tănase și de prezentatoarele Iuliana Pepene și Sonia Simionov.

Iuliana Pepene este discretă atunci când vine vorba despre viața personală

În prezent, jurnalista se află într-o relație cu un bărbat numit Alex, care apare în câteva fotografii postate pe rețelele de socializare. În trecut, prezentatoarea de la Antena 1 a avut o relație cu Eduard Fuerea, specialist în domeniul motoarelor.

După despărțire, și-a reconstruit viața alături de bucătarul Dragoș Bercea, dar povestea lor de dragoste s-a încheiat acum un an.

Sursă foto: Instagram Iuliana Pepene – Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton