; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Cum a ajuns Gianina să meargă cu bicicleta

01 November 2012

Gianina, sex-simbol de „Las Fierbinți”, se visează divă de televiziune, așa că nu e de mirare că și-a ales să se plimbe prin sat folosind un vehicul la fel de glamorous' ca ea: o bicicletă roz.

Puțini știu însă faptul că în scenariul inițial Gianina, interpretată de frumoasa Anca Dumitra,  ar fi trebuit să se deplaseze cu ajutorul unui alt mijloc de transport': rolele. Cu toate acestea, producătorii au fost nevoiți să facă o schimbare. Anca dezvăluie motivul: când era mică, și-a rupt mâna în timp ce încerca să învețe să își mențină echilibrul cu rolele în picioare.

Tânăra își aduce aminte că mama ei este cea care a învățat-o să meargă pe bicicletă, dar în prezent practică acest tip de mișcare numai pe platoul de filmare. Anca nu se încumetă să se plimbe pe două roți prin București, ultimele încercări pe care le-a facut în acest sens fiind la începutul studenției.

Desi a practicat baletul timp de patru ani și tenisul de câmp în clasele primare, craioveanca  nu se consideră o fire sportivă. Mai mult, actrița spune că prefera oricând dansul în detrimentul mersului la sală.

Telespectatorii Pro TV o pot urmări pe Gianina, interpretată de frumoasa olteancă Anca Dumitra, în „Las Fierbinți' în fiecare joi, de la 20.30.

c1k2523

Picture 1 of 4

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare