Homepage  / Vedete româneşti

Cum a ajuns Cătălin Botezatu să fie bona copilului lui Dani Oțil: „Am promis, mă duc și am grijă de el!”

Cum a ajuns Cătălin Botezatu să fie bona copilului lui Dani Oțil: „Am promis, mă duc și am grijă de el!”
11

de Cristina Țapu,

Cătălin Botezatu i-a făcut o propunere inedită Gabrielei Prisăcariu, soția prezentatorului Dani Oțil. Gabriela este una dintre fotomodelele preferate ale lui Botezatu, iar creatorul de modă nu se dă în lături de la nimic pentru a o avea pe podium.

Cum a ajuns Cătălin Botezatu să fie bonă pentru copilul lui Dani Oțil

Cătălin Botezatu a lansat o nouă colecție de haine, iar printre modelele care au defilat pe podium s-a numărat și Gabriela Prisăcariu. Eforturile pe care le-a despus Botezatu pentru a o convinge pe soția lui Dani Oțil să participe la eveniment au fost, însă, unele considerabile. Creatorul de modă s-a oferit chiar să fie și bona lui Tiago doar pentru ca aceasta să poată defila pe catwalk!

gabriela-priscariu-otilIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Pentru a putea părăsi casa și a participa la prezentarea lui Cătălin Botezatu, soția lui Oțil a avut nevoie de sprijinul mamei și al bonei. Cătălin Botezatu s-a oferit să devină el însuși bona perfectă în cazul în care Gabriela Prisăcariu participa la prezentarea sa, iar Tiago rămânea singur acasă. Creatorul de modă a povestit, cu umor, cum a decurs dialogul dintre el și Gabriela.

„Ea este una dintre creațiile mele, câștigătoarea Next Top Model, manechina care nu a lipsit la niciunul dintre showurile mele! Ea poate să facă show! Este o manechină profesionistă, fără de ea, nu pot să fac show-ul! I-am zis să vină, nu avea bonă, mă duc eu bonă o săptămână, numai vino la show! A zis că vine pentru mine! Acum am promis, mă duc și am grijă de el! Dacă așa arată o mamă…”, a declarat Cătălin Botezatu, conform celor de la Unica.

Gabriela Prisăcariu este cu 12 ani mai mică decât soțul său, Dani Oțil

Chiar dacă există o diferență de peste 10 ani între ea și Dani Oțil, Gabriela și-a găsit liniștea în relația cu matinalul de la Antena 1. Nu a fost deranjată niciodată de relațiile anterioare ale lui Oțil și chiar a glumit în legătură cu povestea pe care Dani Oțil a trăit-o cu Mihaela Rădulescu.

Gabriela Prisăcariu își câștigă existența din contractele de imagine, dar și din prezentările de modă la care participă, fiind cunoscut faptul că ea este una dintre modelele preferate ale lui Cătălin Botezatu. Dani Oțil contribuie financiar semnificativ, aducând bani acasă din salariul său la Antena 1 și din afacerea sa personală, restaurantul „The Grill” din București, care are prețuri destul de piperate.

Sursă foto: Instagram Gabrila Prisăcariu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton