; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum a ajuns Andreea Mantea să bată covoare

02 December 2011

Începând din 3 decembrie, Andreea Mantea va fi protagonista – alături de Cove – unui nou reality-show la Kanal D: „Vizită cu surprize'. Pentru acest show, frumoasa brunetă a ajuns la munca de jos: a bătut covoare, a făcut mâncare şi a tăiat lemne, scrie revista TVmania din 5 decembrie.

Andreea nu se plânge însă că a muncit cot la cot cu oamenii: Îmi place să gătesc şi tot călătorind am văzut obiceiuri şi tradiţii diferite şi în această direcţie, a gătitului. Astfel, am mai adăugat câte ceva la experienţa culinară pe care o aveam, învăţând să prepar mâncăruri extrem de interesante şi mai ales gustoase', ne-a spus ea.

Cei doi prezentatori ne promit că vom vedea multe momente amuzante în emisiunea de la Kanal D, asta pentru că nu s-au lat în lături de la nimic: de la bătut covoare, căţărat în copaci, tăiat lemne, la ornatul casei şi oferirea cadourilor.

Unul dintre momentele distractive a fost când ne aflam la Comarnic şi eram la culesul merelor din livadă. Andreea şi-a dorit neapărat un măr din vârful pomului. A fost de pomină momentul acela, al culesului', ne-a povestit Cove.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare