Homepage  / Vedete româneşti

Cum a aflat soțul lui Carmen Grebenișan că este adoptat. Ce știe Alex Militaru despre părinții lui biologici

Cum a aflat soțul lui Carmen Grebenișan că este adoptat. Ce știe Alex Militaru despre părinții lui biologici
12

de Roxana Mirea,

Alex Militaru, soțul lui Carmen Grebenișan a dezvăluit că este adoptat. Acesta a aflat destul de târziu că părinții lui nu sunt și cei care l-au adus pe lume. Iată cum a aflat Alex Militaru această veste și cât de tare l-a afectat.  

Alex Militaru, soțul lui Carmen Grebenișan, este adoptat 

Carmen Grebenișan și Alex Militaru au fost invitați în podcastul „Vorba lu’ Jorge”, unde au discutat despre relația lor și momentele de cumpănă. Alex Militaru a povestit că, la vârsta de 18 ani, „dintr-o prostie”, a aflat că era adoptat. Soțul lui Carmen Grebenișan a dezvăluit că, până atunci, nu a bănuit nimic, chiar dacă colegii răutăcioși din liceu îi spuneau „adoptatule”. 

Am aflat că sunt adoptat. Ăla a fost cel mai greu moment, emoțional. Am aflat la 18 ani, destul de târziu. Nu mi-am dat seama, nici n-am vrut, de fapt. Mai auzisem prin liceu de la diferiți oameni răutăți, «adoptatule». I-am întrebat pe ai mei, iar ei nu au crezut că era neapărat momentul oportun să-mi zică la vârsta aia. Am aflat târziu dintr-o prostie”, a povestit soțul lui Carmen Grebenișan, în podcastul lui Jorge, potrivit unica.ro.  

Alex Militaru, soțul lui Carmen Grebenișan, este adoptat  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Alex Militaru n-a vrut să își cunoască părinții biologici 

Alex Militaru a mai dezvăluit că și-a întrebat părinții adoptivi despre părinții biologici, însă că nu și-a dorit să îi cunoască. A aflat că nu se știa nimic despre tatăl lui biologic, iar mama lui nu și-a dorit sarcina. Apoi, mama biologică și-a întemeiat o altă familie.  

Ușor, ușor am trecut și peste asta. Ulterior, la psiholog, povestindu-i toate lucrurile astea, mi-a spus că treaba asta cu spatele e posibil să fie somatizată fizic. Să fi strâns atât de multe lucruri în suflet încât a trebuit să se rupă undeva”, a mai spus Alex Militaru. Soțul lui Carmen Grebenișan a fost operat de hernie la 24 de ani. 

„Sufeream fără să știu” 

Deși nu își dorea să arate asta, soțul lui Carmen Grebenișan a fost afectat de aflarea veștii că este adoptat. Terapia l-a ajutat să se înțeleagă și să depășească acel moment dificil. 

„Felul meu de a face glume era o mască să nu pară că sufăr. Sufeream fără să știu”, a explicat.  

Nu eram distrus. E cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Dar mă deranjau situațiile, discuțiile din familie. Eu am fost o fire răzvrătită. Am curiozitatea de unde mă trag, dar nu aș face ceva în direcția asta. Să vezi de unde-ți vin reacțiile”, a mai povestit Alex Militaru. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton