; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

118198893_2859695220983469_4239527260603388329_n

Cum a afectat-o pandemia pe Mirela Oprișor: „Am fost foarte rar la părinți”

23 February 2021

Mirela Oprișor, actrița care interpretează rolul Aspirinei în celebrul serial „Las Fierbinți, de la Pro TV, a mărturisit că ultimul an nu a fost deloc ușor pentru ea.

Se împlinește aproape un an de când viața tuturor a suferit schimbări drastice. Mirela a povestit că restricțiile și mai ales absența de pe scena teatrului au afectat-o enorm. Dacă la momentul discuției noastre cu ea, actrița își dorea din tot sufletul să revină la teatru, dorința i s-a îndeplinit, pentru că, de ieri, 22 februarie, aceasta s-a întors cu piesa „All inclusive', pe scena Teatrului Național.

„Bineînțeles că m-a afectat această pandemie, și personal și profesional. În primul rând personal, acea incertitudine, care continuă, frică, pentru copiii nostri, părinții nostri, pentru noi. Statul în casă…nu cred că a fost ușor pentru nimeni. Dar mergem înainte. Iar pe plan profesional, cum spuneam mai devreme, filmările au fost diferite având în vedere măsurile de siguranță, dar am reușit să filmăm ce aveam de filmat. Din păcate, cu teatrul e mult mai greu, iată, de un an de zile nu m-am urcat pe scenă și asta lasă urme. Acum nu știu când va fi reîntoarcerea, dar nu cred că va fi ușoară, cred că emoții vor fi și de o parte și de alta, adică și spectatorii vor avea. Cred că va fi o energie destul de greu de dus. Sper din tot sufletul să treacă repede și în  această primăvară să reîncepem spectacolele. În concluzie, cu emoții, fără emoții, îmi doresc din tot sufletul să urc din nou pe scenă', ne-a povestit Mirela Oprișor.

 

Și filmările pentru „Las Fierbinți' au avut de suferit

Ca de altfel cum s-a întâmplat cu o serie de producții televizate. Însă Mirela a povestit că s-au adaptat vremurilor și că s-au bucurat totuși, chiar și în aceste condiții, să poată juca în producția de la Pro TV.

„Bineînțeles că ne-a afectat pandemia și pe noi, în primăvară nu am reușit să filmăm, dar pe urmă, în vară ne-am reîntâlnit, cu frică, dar cu drag. Am reușit să terminăm sezonul de toamnă și să avem un mic avans. Nu a fost deloc ușor la filmări, având în vedere că suntem o echipă mare, peste 50 de oameni. Am fost rugați de producție să nu facem petreceri, să nu ne întâlnim cu oameni, să păstrăm distanța. De exemplu eu am fost foarte rar la părinții mei, am fost cu mască, la coafor, manichiură deloc, nu a fost plăcut. Am fost ușor stresați, dar mult mai apropiați', a conchis Mirela Oprișor.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare