; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristina Ciobanasu_Vlad Gherman_Happy Channel

„CulTOUR”, noua emisiune de la Happy Channel prezentată de Margareta Nistor, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

07 September 2018

Din 10 septembrie, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman și Irina Margareta Nistor invită, în fiecare zi, telespectatorii Happy Channel la o tură prin cultura românească. Postul de televiziune va difuza CulTOUR', de luni până duminică, de la ora 17.30, emisiune prin care își propune să aducă în fața publicului oameni cunoscuți și talentați, poveștile lor mai puțin știute, dar și povești culturale din diverse zone ale țării.

Vom parcurge în fiecare zi câte o tură de cultură prin România. Vom călători împreună cu telespectatorii prin cultură și prin povești culturale', spun Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman despre producția Happy Channel, care va începe luni, 10 septembrie, la ora 17:30. Emisiunea va avea invitați care s-au remarcat în sfera artistică și culturală, și va acoperi agenda cu principalele evenimente culturale ale perioadei. <> va fi și o călătorie cinematografică în timp, pe un itinerariu original, cu stele de cinema și șiraguri de amintiri de la invitații Happy, ale căror povești incitante vor fi de neuitat și de repetat, celor care le-au ratat pe micul ecran', declară Irina Margareta Nistor.  

Invitații vor parcurge 61 de întrebări, în urma cărora cei de acasă îi vor putea cunoaște mult mai bine și le vor putea descoperi astfel povestea. Marea doamnă a cinematografiei românești, Maia Morgenstern, este prima invitată a emisiunii CulTOUR', ediție care se va difuza luni, 10 septembrie, de la ora 17:30.

În această toamnă, Happy Channel invită telespectatorii să intre în Clipa de poveste, iar una dintre surprizele pregătite pentru noul sezon este CulTOUR', în fiecare zi, de la ora 17.30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare