; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Culiță Sterp recunoaște a rămas cu probleme de sănătate după experiența de la Survivor România

Culiță Sterp recunoaște: a rămas cu probleme de sănătate după experiența de la „Survivor România”

01 June 2021

Culiță Sterp, descalificat recent din concursul „Survivor România' 2021, ajunge în România în curând. După ce a părăsit competiția din Republica Dominicană, fostul concurent a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă după această experiență, scrie libertatea.ro.

Duminica trecută, Culiță Sterp a postat un mesaj pe paginile sale de socializare. Prin intermediul acestui text, el a anunțat ce probleme de ordin medical are după aproape șase luni petrecute în Republica Dominicană.

„După aproape jumătate de an de stat în junglă, luptându-mă cu inamicii nr. 1 (foamea și dorul de casă), chiar dacă am plecat cu o fisură de menisc la picior și un început de hernie de disc la spate, de pe trasee, și cu vreo 10 kg în minus, pot spune că Survivor a fost experiența vieții mele și că am învățat multe aici! Când ești departe de tehnologie, de familie, de civilizație, realizezi lucruri pe care acasă nu le vezi, pentru că ți se par normale!', a scris el.

Fostul concurent le-a dat și un sfat celor care îl urmăresc în mediul online.

„Prețuiți tot ce aveți acasă! Familia, mâncarea, tot ce v-a dat Dumnezeu! Îmi cer scuze dacă am dezamăgit pe cineva cu plecarea mea, dar după cum v-am mai spus, pentru mine familia este cea mai importantă și abia după celelalte lucruri (banii, faima, cariera etc.)! Pe mine mă așteaptă premiul cel mare acasă! Astăzi e ultima mea zi aici, ne vedem acasă! Vă iubesc!', a încheiat Culiță mesajul.

 Vezi galeria foto >

 

De ce a fost descalificate Culiță Sterp 

Problemele au început atunci când Culiță Sterp a refuzat să mai intre pe traseu, după unificarea celor două echipe la „Survivor România' 2021. Atunci, faimosul nu a mai vrut să continue lupta pentru supraviețuire din Republica Dominicană. Motivul? Culiță Sterp vrea să fie alături de iubita lui, Daniela Iliescu, atunci când îl va naște pe băiețelul lor.

Daniel Pavel a fost cel care a dezvăluit motivul pentru care Culiță Sterp vrea să ajungă cât mai repede în România.

„Motivele sunt de înțeles. Prima dată în viață se naște băiatul lui și își dorește să facă parte din acest eveniment, însă suntem la «Survivor». Decizia noastră este aceea de a-l descalifica. Din acest moment, Culiță nu mai face parte din competiția «Survivor România»', a anunțat acesta.

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare