; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Culiță Sterp, faimosul de la „Survivor România”, a dezvăluit ce nume i a pus băiețelului său

Culiță Sterp, faimosul de la „Survivor România”, a dezvăluit ce nume i-a pus băiețelului său

19 July 2021

Culiță Sterp este în culmea fericirii după ce, în urmă cu o lună, a devenit tătic pentru prima oară. În cadrul unui vlog, faimosul de la „Survivor România',  a dezvăluit ce nume i-a pus fiului său.

Culiță Sterp decidea la începutul lui iunie să părăsească competiția „Survivor România'. Deși mai avea puțin până la marea finală, faimosul a dorit să revină acasă pentru a fi alături de iubita sa, Daniela Iliescu, în momentul în care avea să aducă pe lume primul lor copil.

Culiță Sterp a părăsit astfel emisiunea de la Kanal D, iar din acel moment nu s-a mai despărțit de logodnica sa. De atunci, cei doi au devenit părinții unui băiețel frumos, iar la finalul săptămânii care tocmai s-a încheiat, Culiță Sterp a dezvăluit și ce nume a ales să îi pună fiului său:

„Știți cum îl cheamă?! Sterp Milan! Înseamnă cel iubit de popor, cel care are milă', a dezvăluit Culiță Sterp în cadrul unui vlog postat pe YouTube.

 Vezi galeria foto >

Culiță Sterp, pregătiri pentru nuntă și botez 

Recent, Culiță Sterp s-a dat de gol că are în plan, în curând, să o ceară de soție pe Daniela Iliescu. După ce a mărturisit că este fericit alături de iubita lui, artistul a oferit câteva detalii și în ceea ce privește nunta. Au luat amândoi decizia ca nunta va avea loc mai târziu, după botezul băiețelului lor.

„Ne-am dorit copilul, nu a fost ceva accidental. Chiar dacă nu suntem căsătoriți, o să vină și asta, dar nu vreau să stric surpriza. Vreau să o cer, dar nu vreau să spun când. Prima oară o să facem botezul și după aceea nunta', a mai spus Culiță Sterp, pe vlogul său.

Astăzi la TV:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare