; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Culita sterp

Culiță Sterp e tătic! Iubita cântărețelui a născut un băiețel de 4 kg

18 June 2021

Culiță Sterp are motive să fie cel mai fericit om din lume! Iubita lui a născut, miercuri 16 iunie, într-o clinică din Cluj, un băiețel de 4 kilograme, scrie click.ro.

Culiță Sterp a cerut să se retragă din „Survivor România', sub motivul că vrea să fie prezent atunci când fiul său se va naște. Și s-a întors la timp! Miercuri, 16 mai, fostul Faimos din emisiunea de la Kanal D a devenit tătic pentr prima oară.

Iubita lui Culiță Sterp a născut natural într-o clinică din Cluj, sub supravegherea unei echipe medicale experimentate, un băiețel perfect sănătos, care a cântărit nu mai puțin de 4 kilograme. Bebelușul a primit nota 10 la naștere, anunță wowbiz.ro.

Când va face Culiță Sterp nunta?

Jumătate de an a stat Culiță Sterp departe de România, în Republica Dominicană. El a făcut parte dintre concurenții de la „Survivor România' până când a decis că trebuie să îi fie aproape iubitei sale. 

Atunci când a decis că nu mai vrea să participe la cursele din Dominicană, Culiță Sterp a fost descalificat din competiția sportivă și s-a întors de urgență acasă.

După botezul micuțului, cei doi vor deveni soț și soție.

Chiar dacă nu suntem încă căsătoriți, o să vină și asta, dar nu vreau să stric surpriza. Vreau să o cer, dar nu vreau să spun când. Prima oară o să facem botezul și după aceea nunta', a mărturisit Culiță Sterp, într-un vlog postat de cei doi în mediul online.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au cunoscut în liceu, dar povestea lor de dragoste a început în anul 2020, după ce au reluat legătura și au decis să ofere o șansă relației.

 Sursa foto: Instagram

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare