Homepage  / Vedete româneşti

Culiță Sterp a moștenit talentul de la mama Geta. Cum arăta ea în tinerețe, pe scenă și cu microfonul în mână

Culiță Sterp a moștenit talentul de la mama Geta. Cum arăta ea în tinerețe, pe scenă și cu microfonul în mână
13

de Roxana Mirea,

Culiță Sterp se numără printre cântăreții preferați ai generației tinere. Melodiile lui se bucură de un real succes și mulți își doresc ca el să le cânte la evenimentele private. În cazul în care v-ați întrebat vreodată de la cine a moștenit Culiță Sterp talentul muzical, aflați că este vorba de mama Geta. Iată cum arăta aceasta în tinerețe, pe scenă, cu microfonul în mână.

Culiță Sterp a moștenit talentul de la mama Geta

Culiță Sterp este fără doar și poate unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de la noi, fiind foarte apreciat de către generația tânără. Ei bine, popularitatea acestuia a crescut odată cu participarea la „Survivor România”, emisiune care s-a mutat acum de la Kanal D, la Pro TV. Totuși, foarte cunoscută a devenit și mama lui Culiță Sterp, care este urmărită pe Instagram de peste 97 de mii de oameni.

Pe de altă parte, tot de la mama Geta a moștenit Culiță Sterp talentul muzical. Geta Sterp, sora cântărețului, a publicat un vlog pe YouTube. În respectivul clip, apare, la un moment dat, o fotografie alb-negru cu mama Geta în tinerețe, pe scenă și cu microfonul în mână.

Desigur, sora lui Culiță Sterp a arătat la cameră mai multe fotografii cu mama Geta, din tinerețe.

Culita-Sterp-a-mostenit-talentul-de-la-mama-Geta-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Mama Geta, despre un eveniment din tinerețea ei

Geta Serp a pus-o pe mama ei să povestească o întâmplare din tinerețea ei. Mama Geta și-a amintit de un eveniment destul de trist, dar despre care a povestit cu zâmbetul pe buze.

„Avem un costum. Îl văd și acum. Negru și garnisit cu roșu la buzunare și cu un șliț lung la spate. Aveam cam 63 de kilograme. Mă îmbrac eu cu costumul ăla și aveam și o pereche de pantofi cu toc și arătam ca de revistă. Și mă îmbrac ca să-i arat soțului cât îmi stătea de fain. I-am arătat și el nu a zis nimic, nici că-i fain, nici că-i urât. Doar mi-a zis: „tu crezi că mergi ca o țarcă (n.r. coțăfană) cu tocurile alea cu mine?” Știam că nu mă lasă să port tocuri, dar n-am mai realizat și de șlițul ăla crăpat la spate.

Mă duc la râu, că aveam multe haine spălate și trebuia să le clătesc. Eram foarte fericită că mă duc și eu cu domnul la nuntă, cu voi… Când mă întorc de la râu, ardea ceva în curte. Era o bucată de material negru. Vai! Primul gând a fost că mi-a dat foc la costumul meu nou pe care îl îmbrăcasem doar atunci, de probă. M-am supărat, n-am mai mers nici la nuntă”, a povestit Mama Geta.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton