; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

CC1K9399

Cuişoarele îi dau de furcă lui Chef Scărlătescu, diseară, la “MasterChef”

01 April 2014

Cea de-a treia ediție “MasterChef” din acest sezon continuă astăzi la Pro TV cu noi preselecții, noi șorțuri împărțite concurenților talentați, dar și farfurii care sfârșesc în coșul de gunoi. Dacă emoțiile sunt la ordinea zilei în rândul concurenților, și pentru chefi preselecțiile vin cu momente neașteptate.

CC1K9235

Așa se face că în ediția de săptămâna aceasta, chef Cătălin Scărlătescu are probleme cu un ingredient pe care doi concurenți îl folosesc din plin în platingurile lor: cuișoarele. “Nu support cuişoarele', mărturisește chef Scărlătescu.

“€œAm o problemă cu ele încă din copilărie. Îmi amintesc că o bătrână care lucrase ca asistentă în război ne-a învățat să mestecăm cuișoare dacă avem dureri de dinți, pentru că aroma lor puternică îți va face să amorțească gingiile. Ei bine, cred că eu am făcut exces de cuișoare la un moment dat și am dezvoltat un soi de alergie la acest ingredient, mai ales atunci când este folosit în exces. Simt că îmi ia foc capul', mai spune juratul de la “€œMasterChef”.

CC1K9399

În aceeași ediție, chef Florin Dumitrescu este cucerit de un preparat exotic cu care se prezintă în fața lor, a juraților, un pretendent la sorțul “MasterChef”. Deși în mod normal nu poate mânca picant, de data aceasta cel mai tânăr jurat se declară de-a dreptul impresionat: “Este prima dată de când sunt la “€œMasterChef” când pot să mănânc ceva iute. Pentru că nu este doar senzația de iute, este parfumat. La farfuria asta nu am absolut nimic de reproșat. Felicitări', va spune Florin.

Dacă ediția trecută a fost una internațională, cu mulți concurenți străini, de data aceasta la “€œMasterChef” își fac apariția oameni cu profesii foarte diferite, din domenii extrem de variate, de la studenți, la ingineri, un programator IT sau un judecător. Câți dintre ei vor merge mai departe și prin ce emoții vor fi trecuți de către cei trei jurați, veţi afla diseară.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare