; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cucu de la Survivor s a întors în România

Cucu de la „Survivor” s-a întors în România: „Cel mai tare e faptul că la plecare m-am cunoscut cu…”

31 May 2021

Cucu a fost eliminat din show-ul „Survivor România' în ediția difuzată pe 23 mai. El a părăsit competiția filmată în Republica Dominicană și a ajuns acasă, în România. Fostul concurent a avut parte pe aeroport de o întâlnire neașteptată, scrie libertatea.ro.

Sâmbătă, pe 29 mai, după prânz, după un zbor lung, Cucu a ajuns în România. Fostul concurent „Survivor România' a fost așteptat la aeroport de prieteni și de câțiva dintre apropiații săi.

Pe rețelele de socializare, Cucu a declarat că la plecarea din Republica Dominicană s-a cunoscut cu o concurentă „Survivor', dar din Turcia. Aceasta a făcut parte tot din echipa Faimoșilor și, ulterior, a fost și în echipa Războinicilor.

„Mi-am făcut mulți prieteni la Survivor România, de la colegi, adversari, echipa de producție, localnicii din Dominicană! Dar cel mai tare e faptul că la plecare m-am cunoscut cu Merve Aydin , ea fiind concurentă la SURVIVOR TURCIA, ea a fost tot în echipa FAIMOSILOR ? și ulterior a fost și în echipa RĂZBOINICILOR ?!

Mă foarte bucur că ne-am cunoscut și abia aștept să ne revedem!! See you soon!', a scris Cucu, pe contul său de Instagram. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Cucu (@cucu.gram)

Sursa foto: Instagram, libertatea

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare