Homepage  / Știri

Cuba Gooding Jr., acuzat că a agresat trei femei. Actorul și-a recunoscut vinovăția

Cuba Gooding Jr., acuzat că a agresat trei femei. Actorul și-a recunoscut vinovăția

de Cătălina Matei,

Celebrul actor a pledat vinovat într-un proces în care a fost acuzat de atingeri forţate, într-un dosar penal în care este acuzat că a agresat trei femei în cluburile de noapte din Manhattan în 2018 şi 2019. În urma recunoașterii vinovăției sale, Cuba Gooding Jr. ar scăpa de închisoare.

Actorul premiat cu un Oscar a fost arestat în iunie 2019, după un incident la un club din Manhattan. El a fost eliberat iar procesul a fost amânat de mai multe ori. Ieri însă, pe 13 aprilie, Cuba Gooding Jr. a recunoscut că a sărutat cu forța o chelneriță, ca parte a unei înțelegeri în fața unui tribunal din New York, în urma căreia alte plângeri penale împotriva sa vor fi retrase, potrivit Variety. Anunțul a fost transmis presei chiar de către avocatul său.

Astfel, ca urmare a înţelegerii de pledoarie, Gooding Jr. evită închisoarea şi trebuie să-şi continuie consilierea privind alcoolul şi comportamentul, pe care a început-o în 2019, timp de încă şase luni fără nicio arestare. Dacă se conformează, atunci condamnarea se va reduce la o încălcare, care nu este infracţiune.

Cuba Mark Gooding Jr. / foto Hepta – Tayfun Coskun / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Peste 20 de femei l-au acuzat pe Gooding Jr. de agresiune, de-a lungul timpului

O femeie de 29 de ani a spus poliţiei că actorul în vârstă de 54 de ani a atins-o pe sân fără acordul ei la Magic Hour Rooftop Bar & Lounge de lângă Times Square. După acel incident, încă două femei s-au prezentat cu acuzaţii asemănătoare. O femeie, care lucra la TAO Downtown, a susţinut că Gooding i-a ciupit fesele în clubul de noapte în 2018. O alta a susţinut că Gooding jr. a atins-o cu forţa în mod nepotrivit la clubul de noapte LAVO din New York în 2018.

În total, peste 20 de femei l-au acuzat pe Cuba că le-a pipăit sau le-a sărutat cu forţa în incidente care datează de două decenii, potrivit The New York Times.

De asemenea, în august 2020, Gooding a fost acuzat într-un proces că a violat o femeie în 2013. Femeia a susţinut că actorul a violat-o într-o cameră de hotel din New York. Acesta a negat acuzaţiile.

În 1997, Cuba Gooding Jr. a câştigat premiul Oscar pentru rolul secundar din filmul „Jerry Maguire” cu Tom Cruise. A apărut în „Boyz n the Hood”, „Men of Honor”, „Pearl Harbor” şi multe alte filme. În 2016, el l-a interpretat pe O.J. Simpson în „The People v. O.J. Simpson: American Crime Story”, pentru care a primit o nominalizare la premiile Emmy la categoria „cel mai bun actor într-o mini serie”.

Foto Hepta

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton