; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cu Giulia pe plajă, pentru coperta TVmania

09 August 2010

Când nu prezintă emisiunea „So, dance…' la One FM sau are concerte cu cei de la DJ Project, Giulia se distrează cu fetele în aşteptarea unei mari iubiri.

.

De când colaborează cu cei de la DJ Project (cele două piese pe care le-au scos împreună, „Nu' şi „Regrete', au prins foarte bine la radiourile de la noi), Giulia a revenit parcă mai mult în atenţia mass-media.

Şi pentru că realizează emisiunea „So, dance…' la Mamaia, la radio One FM, de la luni până vineri între 15.00 şi 19.00, o echipă TVmania a plecat la faţa locului (da, ne-am sacrificat!!!!) pentru o şedinţă foto.

Cei care încă mai aveau dubii trebuie să ştie că Giulia (25 de ani) arată senzaţional (nu ne credeţi, uitaţi-vă la copertă) şi, cum era de aşteptat, cântăreaţa a atras privirile celor de pe plajă în timpul şedinţei foto.

Despre dietă, Giulia nici nu vrea să audă, mănâncă de toate (mai ales paste), iar la sală nu are timp să ajungă. Singura dată când a avut probleme cu greutatea a fost după „Dansez pentru tine':

„M-am îngrăşat 10 kilograme, însă am recuperat în momentul în care m-am despărţit de Vlad (n.r. – fratele „cârcotaşului' Huidu) şi am slăbit nouă', povesteşte ea.

În octombrie, Giulia împlineşte un an de când face echipă bună cu Maxx şi DJ Gino Manzotti de la DJ Project. Colaborarea lor este una de succes, acest lucru văzându-se în numărul mare de concerte pe care îl au:

„Noi suntem foarte buni prieteni de foarte mulţi ani. În atâtea luni de zile de când ne petrecem timpul împreună prin maşină, pe la concerte, nu am avut niciodată un conflict cu ei. Maxx e ca fratele meu mai mare. Noi ne distrăm foarte mult şi cine ne vede împreună îşi poate da seama de acest lucru din primele minute', ne-a zis Giulia.

(citiţi articolul integral în revistă)

.

Ne-a fost greu să alegem

Ne-a plăcut atât de mult la şedinţa foto cu Giulia încât ne gândim să mai repetăm experienţa (doar şefii să ne lase să plecăm! 🙂 ).

În ciuda căldurii toride care ne-a copleşit la malul mării marţea trecută, îi suntem recunoscători Giuliei că a suportat cu stoicism soarele arzător pentru a mai trage câteva cadre pentru şedinţa foto.

Oricum, nouă ne-a fost foarte greu să alegem poza pentru copertă, iar acum suntem curioşi: care ar fi fost alegerea voastră?

Aveţi mai jos cele cinci variante de copertă care au intrat în finală şi vă invităm să vă votaţi favorita!

Coperta 1

Coperta 1

Coperta 2

Coperta 2

Coperta 3

Coperta 3

Coperta 4

Coperta 4

Coperta 5

Coperta 5


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

[poll id=”31″]


Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare